2777
2789
عنوان

یه تجربه از ظلمی که به زندگیم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 49 پست
منم خیلی خواستگار داشتم خیلیاما مادرم خیلی ایراد گیر بودهمسرم هم دیگه با کلی دعوا و جنگ تونستم زنش ب ...

درکت میکنم ... شرایطت مثل منه ... مادر منم حسرت ازدواج خوب برای من به دلش موند و‌چون حریف خواهر و مادر خودش نمیشد و نمیشه، الانم با من و همسرم تندی میکنه و ضدحال میزنه بهمون تو‌جمعها .....

عزیزم از کجا مطمعنید که خاستگارای قبلی بهتر بودن هیچ کس کامل نیستمن خودم به پسرخاله م علاقه داشتم ول ...

نمیگم اونا بهتر بودن. میگم آدم خودش با عقل خودش باید تصمیم‌بگیره

‌با اختیار خودش.

نه که کسی خواستگار رو‌ رد‌کنه بعد بیاد خنده خنده به من بگه فلانی خیلی مومن بود به دردت نمیخورد ... شعور داشته باشن اطلاع بدن و‌فقط واسطه باشن. همین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون حجم از دخالت نشون میده خاله گرامتیت چقدر بیکار بوده،به نظرم همه ی بدبختیا از بیکاری میاد،ب ...

نه. بیکار نیست. مشغله‌ش زیاده. عقلش کمه. الان همین بلا رو‌ سر بچه‌ی خودشم آورده ... من حرفم این بود که مادرم اختیار منو دست یه آدم بی‌فکر نده. ولی حریفش نشدم. مقصر اصلی مادرم بود که مظلوم و‌ توسری‌خور بوده همیشه

عزیزم در وهله ی اول مرگ وزندگی دست خداست عزیزم اینکه ازدواج تو سن پایین زیر ۲۰ سالگی هم اشتباه هست ع ...

نگفتم زیر ۲۰. بهترین فرصتها برای من ۱۸ سال تا ۲۰ سال بود ولی تا ۳۰ سال هم دخالتها دیوانه کننده بود. سن ملاک نیست

اون کیسهای خوبی که بعدا می اومدن با خنده خبرش رو‌میدادن و‌سرخود‌رد میکردن مسئله بود‌... الانم حرفم اینه که وقتی دیر شد، یکی مثل من که خیلی هم بچه‌دوست نیست کاش کلا بچه نیاره ... میرن تو‌۵۰ سالگی با ivf بچه میارن بعد با افتخار میگن بعد ۳۰ سال درمان بچه دار شدیم.‌خب طفلک اون بچه ...

گذشته ها که گذشته و مرور این خاطرات، فقط حال روحیتون را بدتر می کنه. به نظر میاد کمی افسرده اید و یا شاید بحران ٤٠ سالگی باعث این حال روحی شده...

ببینید الان چه کار می تونید انجام بدین که کیفیت زندگی خودتون و بچه ها بهتر بشه. مثلا تمرکزتون را بگذارید روی سلامت جسمی و حال روحی خودتون، بعد می بینید روابطتون با همسر و اطرافیان هم بهتر میشه یا حداقل دیگه حرف ها و رفتارهای آدم های سمی اطرافتون براتون مهم نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من زود ازدواج کردم و پیشنهاد نمیدم کسی زود ازدواج کنه تنها بخاطر اینکه اختلاف سنی با بچه شون زیاد می ...

سن ملاک اصلی نیست. رشد عقلی ملاک‌ هست و‌اینکه در چه سنی اون کیسی که به دل بشینه میاد .... برای من شاید سن ۲۰ تا ۳۰ سن بهتری بود برای مادر شدن.. کیسهای خوبی هم بودن که دخالتها مانع نتیجه‌گیری شد .... آدم عاقل اگه اختیار با خودش باشه سن مناسب خودش رو‌ پیدا میکنه ... من تجربه‌ی خودم رو‌گفتم

قصدم مقایسه با دیگران و‌پیدا کردن سن مناسب ازدواج نیست

به نظرک افسردگی گرفتی خیلیم سنت مناسبه وقت خوبی بچه دار شدی این فکرا رو از خودت دور کن

کی میگه تو ۴۰ سالگی بچه‌ی ۱ساله داشتن خوبه و مناسبه؟ اگر هم مناسب باشه برای کسی، واسه اونیه که انتخابش این بوده. این همه از دخالت و‌نقش دیگران نوشتم ...

سن ملاک اصلی نیست. رشد عقلی ملاک‌ هست و‌اینکه در چه سنی اون کیسی که به دل بشینه میاد .... برای من شا ...

بله ولی شما بخاطر اینکه خاله هات دخالت کردن اعصابت خورده اگه اونا دخالتی نداشتن و از تو خاستگارا سر صبر یکیو انتخاب میکردی و ازدواج میکردی بچه رو هر موقع هم که بدنیا میوردی خیالت راحت بود از انتخابت ..

در بهترین حالت ۸۰ سال عمر کنم ... بازم بچه‌هام تو‌ اوج جوانی که هنوز نیاز به پشتیبان دارن تنها میشن. ...

بخدا الان مادر من ی دختر بیست ساله عروس کرده ۶۵سال سنشه ..بچه باعص دلگرمیه پدرو مادره  اصلا به این فک نکن ناشکریه اگر عروس میشدی و بچه دار نمیشدی آنوقت چه خاکی تو سرت میکردی دوستانه میگم به این چیزا فک نکن  این فکرای الکی.خدا تو هر موقعیتی ک پیش بیاد همون لحظه برامون تصمیم میگیره پس از الان فکر آینده نکن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اینم در نظر بگیر اگر خاله ات میرفت کنار

کسی به مادرت نمیومد بگه در هر حال

پس این خواستگاری ها هم نبود

چون اینطوری که میگی ظاهرا چون خاله ات تو جمع بوده به اون میگفتن

خب اگر اون نبود که نمیومدن دنبال مادر شما بگردن که ....

می شدی مثل خیلی از دخترایی که خونواده هاشون رفت و آمد ندارن

الان هم بپذیر دو تا بچه آوردی

و مسئولیتشان با شماست

مشکل با همسر رو از خیلی راه ها میشه حل کرد یا حتی در نهایت جدا شد

دیگه نمیشه غصه خواستگاری هایی که نمیدونیم تهش چی میشد رو خورد که .....

تو فرهنگ ایرانی کلا احتمال دخالت خونواده همسر و مادر شوهر خیلی بالاست .... فکر نکن با اونا دیگه از مشکلات نداشتی

از حالا زندگیتو بساز

۵۰ سالگیت هم بچه یکساله ات کلاس ۴،۵ هست احتمالا (یازده سالگی)

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گذشته ها که گذشته و مرور این خاطرات، فقط حال روحیتون را بدتر می کنه. به نظر میاد کمی افسرده اید و یا ...

شاید ...

اخه یه چیزی هم هست که دقیقا تو همین دوران دیگران نمیدونم چرا خواستگارهای قدیمم رو‌ مرور میکنن و‌با پررویی نقش خودشون رو‌تو شرایط انکار میکنن یا سرزنش و‌ مقایسه میکنن... 

نگفتم زیر ۲۰. بهترین فرصتها برای من ۱۸ سال تا ۲۰ سال بود ولی تا ۳۰ سال هم دخالتها دیوانه کننده بود. ...

اون ادما هم شما باهاشون زندگی نکردی ادما تو حالت عادی همه خوبن من همیشه به بچه هامم میگم حالا به شما هم میگم شرایط رو وقتی نمیتونی تغییر بدی سعی کن باهاش کنار بیایی عزیزم الان مادری و دوتا بچه داری که بهت نیاز دارن پس این فکرا رو رها کن من پسر اولم ۱۹سالگیم به دنیا اومد دومی ۳۲ سالم بودو فکر میکردم پیرم الان ۴۵ سالمه والان واقعا خودمو ۷۰ ساله میبینم در کنار خودمم دوستایی دارم که توسن من انگار بچه هستن و با عشق زندگی میکنن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
کی میگه تو ۴۰ سالگی بچه‌ی ۱ساله داشتن خوبه و مناسبه؟ اگر هم مناسب باشه برای کسی، واسه اونیه که انتخا ...

عمر دست خداست جاری من سی وسه سالش بود بچه هاش نه ساله وده ساله بودن باتصادف فوت کرد مادرشوهرم همین سن شما بچع دارشد  ۴۵,سالگی بچه هاشم دید بعد فوت کرد  هیچی تو این دنیا قطعی نبست

سن ملاک اصلی نیست. رشد عقلی ملاک‌ هست و‌اینکه در چه سنی اون کیسی که به دل بشینه میاد .... برای من شا ...

دیگه الان شرایطت اینه

چیکار میشه کرد

نمیتونی که گذشته رو عوض کنی یا بچه ها رو برگردونی به عقب 

خودت تصمیم گرفتی بچه دوم رو توی ۳۹ سالگی آوردی

چرا آوردی ؟ اونموقع دلایلت چی‌بود

به اینا فکر کن ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊