2777
2789
عنوان

یه تجربه از ظلمی که به زندگیم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 49 پست
میدونم. گفتم برای من چنین چیزی صدق نمیکرد. اخه شما میگی اگه خاله‌ت نبود‌اون‌وقت کیسهایی که داشتی برا ...

من فکر کردم شما اصلا رفت و آمد نداشتید 

بله حتما خودتون بهتر میدونین

🌿🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من فکر کردم شما اصلا رفت و آمد نداشتید بله حتما خودتون بهتر میدونین🌿🌹

نه. خانواده‌م تو فامیل و‌ محله سرشناسن. خیلیا به خاطر پدر و‌مادرم پیشنهاد میدادن و‌اصرار میکردن. اما چون پدرم در قید حیات نیست و مادرم کمرو بوده همیشه و خاله‌م اجتماعی‌تره و ارتباط‌های بیشتری داره، دیگران خیال میکردن خاله‌م رو‌ میتونن واسطه کنن ‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. خانواده‌م تو فامیل و‌ محله سرشناسن. خیلیا به خاطر پدر و‌مادرم پیشنهاد میدادن و‌اصرار میکردن. اما ...

نه من منظورم این نبود که سرشناس نیستن خونوادت..... وقتی پیشنهاد می دادن معلومه که خونوادت خوب بودن

ولی کمرویی مادرت باعث می‌شده دیده نشید

منظورم اینه

میگم که یعنی رفت و آمد خاله ات باعث می‌شده از شما هم حرف بزنن و بگن آره اونا هم یه دختر دارن دم بخت و از این صحبتا

به هر حال ببخشید اگر ندونسته ناراحتت کردم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه من منظورم این نبود که سرشناس نیستن خونوادت..... وقتی پیشنهاد می دادن معلومه که خونوادت خوب بودنول ...

نه ناراحت نشدم. متوجه منظور شما شدم. موردی که شما گفتی دلیل تجرد خیلی هاست و خیلی هم شرایط سختیه واسه دختر نجیب ...

کاربر ماهدخت هم درست میگه،دیگه هرچی بشینیم وبگبم وای چراسنمون بالاس فایده نداره شرایط اینطورکرده وگذشته هرچی بوده،ازالان روحیتو شادکن یک مادر باروحیه شاد معجزه میکنه برای خانوادش،فقط روحیتوشادکن باورزش رفتن

۷۵.۹۲۸۰