2777
2789
عنوان

من امسال کنکور دادم راضی نیستم

121 بازدید | 8 پست

سلام خسته نباشید 

این اولین تاپیک من هست که براتون گذاشتم 

میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید 

بیمه و کار هم کردم که بعد از یکسال و خورده ای از کارم اومدم بیرون و از دی ماه امسال شروع کردم برای کنکوری خواندن و تست کار کردم و هدفمم رشته فیزیوتراپی بود از همون نوجوانی علاقه داشتم خوب دوره کنکورم نشد رفتم این رشته امسال هم که کنکور دادم با جواب امتحان نهایی اون طوری که میخواستم نشد حتی اگر کنکور تیر رو بدم دارم به پشت کنکوری فکر میکنم و تنها راه نجاتم اینه ... من خیلی زحمت کشیدم به نتیجه نرسیدم ولی بازم میگم خوب بعدش چیکار کنم من که نمی‌خوام برم به عقب برگردم تا اینجا که رسیدم ... تنها چیزی که ناراحتم می‌کنه اینه که خوب چرا اون موقع که سنم پایین تر بود نرفتم سراغش یا حداقل یه سال می موندم بهتر میخوندم ... لطفاً راهنماییم کنید

البته اشتباه شد این درسته شده هستش

یه دختر ۲۵ ساله هستم لیسانس گرفتم مدیریت بیمه و کار هم کردم که بعد از یکسال و خورده ای از کارم اومدم بیرون و از دی ماه امسال شروع کردم برای کنکوری خواندن و تست کار کردم و هدفمم رشته فیزیوتراپی بود از همون نوجوانی علاقه داشتم خوب دوره کنکورم نشد رفتم این رشته امسال هم که کنکور دادم با جواب امتحان نهایی اون طوری که میخواستم نشد حتی اگر کنکور تیر رو بدم دارم به پشت کنکوری فکر میکنم و تنها راه نجاتم اینه ... من خیلی زحمت کشیدم به نتیجه نرسیدم ولی بازم میگم خوب بعدش چیکار کنم من که نمی‌خوام برم به عقب برگردم تا اینجا که رسیدم ... تنها چیزی که ناراحتم می‌کنه اینه که خوب چرا اون موقع که سنم پایین تر بود نرفتم سراغش یا حداقل یه سال می موندم بهتر میخوندم ... لطفاً راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال ۲۶ سالم میشه و خیلی اشتباهات داشتم برای خواندن موانع زیادی هم بود کل کتابام فرق میکرد از اونجایی که من نظام قدیم بودم خودخوان امسال رفتم جلو ولی خوب از دی ماه کلا استارت زدم الان نگران بیشتر سنم که میرم دانشگاه چی میشه شاید برای کسانی دیگه مهم نباشه .... یا یکی دیگه از موانعشون نباشه ولی برای من هست و بعدش میگم خوب اگه من این رشته ای که خیلی میخوامش و نخونمش چی قبول نشم کلا افتضاح میشه حالا شما کسانی را میشناسید که با وجود سن بالا موفق شده یاشن؟

عزیزم تو رشته های تاپ اکثرن سن ملاک نیست چون یسری پشت میمونننو و.. بله من سال پیش یکیو دنبال میکردم طرف پرستاری تموم کرده بود تو ۲۵ سالگی برای کنکور استارت زد و انقد خوب خوند رتبه ۵۰۰ شد الا دندون پزشکی میخونه و میگفت حتی تو کلاسمون یه خانم ۳۱ سالم هستن درکل که اصلا نا امید نشو ولی خب منم خودم امسال پشت بودم اما دیگه نمیکشم واقعا میخوام برم فقط کلا سیستم کنکور از بعد نهاییا خیلی بد شد

در پی زندگی

کاش منم مث تو بودم 4 سال پشت کنکورم یه مشت حرومی ریدن تو نمرات 

ریدم تو سر تا سر مقامات این کشور مملکتو یه مشت اخوند دربو داغون کردن کشورو

هر کی هم میخواد ریپلای کنه گه بخوره بگه بش فحش بدم

من توی دوره کنکور خیلی از هیکل افتاده اصلا نهایی دیدم یعنی یه آب سرد روم خالی کردن آنقدر حالم بده بود که از اون موقع تا الان سر درد دارم واقعا مسخرن خیلی مسخرن ولی می‌خوام امسال هم درسم شروع کنم و هم ارشد رشته فیزیولوژی  ورزشی شرکت کردم اگه خدا بخواد برم که سرم کلا با اینا مشغول باشه یه باشگاه هم ثبت نام کنم که خون به مغزم برسه