2777
2789
عنوان

دعوا بزرگ ناموسی بین فامیلام😶

720 بازدید | 35 پست

زن داییم تو پیش خانواده اش تو فک فامیل همسایه محله پخش کرده که خالم تو عقد حامله شده بیشعور این هم نیست گفته که خالم چیزه****😑زنیکه خالم هم تا تونست بهش چیز گفت کار خالم اشتباه اما اونو رو بی ابرو کرده حالا خالم خونه مامان بزرگم بوده زندایی هم اومده خونه زندایی و مامان بزرگم پیش همه حالا  این دوتا تو اشپز خونه بودن زندایی ایم به بهانه ظرف شستن کل اب ظرف شور ریخت رو خالم اونم باهم بحث شون شد خالم به زنداییم گفت زنیکه دعایی اونم سر همین فحش راه انداخت گیسو گیس کشی شده الان مامان بزرگم به مامانم زنگ زده مامانم میخواد برع می ترسم چیزیش بشه خیلی ضعیفه  منم میخوام باهاش برم داییم سرکاره اگه بفهم جنجال بیشتری درست میشه 😐خونمون خیلی از مامان بزرگن فاصله داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی تو عقد هم حامله بشه خاله ات *چیز نیست، شوهرش بوده

الان مردم بچه دار میشن بعد عروسی میکنن

در ضمن همه پشت خاله ات باشید، زندایی ات خیلی بی کلاس و خاله زنکه اه اه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.