2777
2789
عنوان

تو اکانت اینستای اکسمم نمیدونه😂

678 بازدید | 54 پست

اینو بگم که وقتی رل بودیم منو اورد تو اکانتش همینطوری که بگه مثلا خیانت نمیکنه 

اسم اکسمو فرض میزاریم علی

بعد با اکسش بک زد دیگه من کات کردم از زندگیش کلا رفتم اینستامم حذف کردم تو کل جنگ هم نصبش نکردم بعد چون علی بلاک بود زنگ زد بهم ولی خب فقط گزارشش تماسا افتاد دیگه محلش ندادم

تا اینکه اینستا نصب کردم تا دیشب دیدم یهویی از اکانت یکی دیگه داره برام پیام میاد رفتم دیدم که عه من تو اکانت علیم😂😐

جالبه اکسش اسمشو فرضی میزاریم پارمیدا 

پارمیدا ی دوست داره به اسم حالا نیوشا 

علی با پارمیدا کات کرده بعد توی یک هفته مخ نیوشا رو داشته میزده که بهش پا بده حالا نیوشا که قبول کرده بود داشت خودشو بالا میگرفت که واو این علیه از من خوشش میاد فکر میکرده خیلی سر تره اصولا یسری دخترا وقتی رل دوستشون بهشون پیشنهاد میده فکر میکنن که پخی هستن یهو تو این ایام محرم این علی میاد به این اینقدر کم محلی میکنه که خوده دختره برگاش میریزه 😂 مثلا علی خیلی سرد باهاش رفتار میکنه بعد نیوشا از این میسوزه که علیو پخی حساب نمیکردش الان علی محلش نمیده این وسط من نمیدونم چرا خندم گرفته 😂😂 اگه گیج شدید ببخشید اکس من خیلی سمی بوده حق دارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر تو رابطه بودن دردسر داره

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

من جای اون نیوشاعه بودم ب علی از همون اول حالی میکردم ت دیگ داداشمی چ با دوستم باشی چ ن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چهار پنج تا بچه اکس رل سرد کم 🤢🤢 اوق

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من جای اون نیوشاعه بودم ب علی از همون اول حالی میکردم ت دیگ داداشمی چ با دوستم باشی چ ن

فکر نمیکردم نیوشا اینقدر لاشیی باشه با زبون بی زبونی به علی میگفت من نمیتونم عشق بازی تو و پارمیدارو فراموش کنم اگه میخوای رل بزنم باهات ب من زمان بده😐😂 علیم رید تو کاسش

فکر نمیکردم نیوشا اینقدر لاشیی باشه با زبون بی زبونی به علی میگفت من نمیتونم عشق بازی تو و پارمیدارو ...

🗿🗿🗿🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چقدددد لاشیییی سوالم اینه ک اینجور پسرا چجوری خسته نمیشن چجوری اعصاب و حوصله این همه جنس مخالف دارن ...

دقیقا دقیقا من دوماه باهاش بودم دیدم این خیلی بچس با اینکه ۱۹۲ قدش بود و خیلی خوشگل بود گفتم اتوبوس شهرداری میخوام چیکار وقتی برای همه هستی ؟ تو رو همه میتونن داشته باشن من میخوام یکی شخصا واسه خودم باشه