2777
2789
عنوان

تو اکانت اینستای اکسمم نمیدونه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 54 پست
پیگیری نکن ول کن

از اکانتش خواستم بیام بیرون دیدم نمیشه بردم نشون دادم اقاعه گفت چون مثلا بهش گفتم شوهرمه ابرو ریزی نشخ

گفت چون شوهرتون ایمیل نداره با شماره همراه رفته ایمیل شما رفته رو اکانتش نمیتونی بیای بیرون باید بیاد درست کنیم منم اصلا حوصله دیدن قیافشو نداشتم گفتم ولش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسم میگه اکانت مذهبی دست توعه داده.....اون یکی که مختص پارتی هس لینک دعوت براش میاد دست خودشه🤣🤣

تو‌چ‌کار بلدی😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای چقدر تو رابطه بودن دردسر داره

من بعد از این همه وقت رل زدم تو ۲۰ سالگیم فکر نمیکردم اینقدر لاشی باشن پسرا 😐 من میگم چرا تو اینستا همش میگن شیما کاتوزیان خوبه نگو یسری حرفاش راسته واقعا

🤣🤣🤣🤣الان وقتشه بری بجا علی باهمشون کات کنی

نه بزار خودش تو چشم بقیه بد بشه بعد میاد به پام میوفته وقتی تنها بشه منم سگ محلش نمیدم هرچند دوبار زنگ زد گفت دوست دارم کفتم سیک کن😂😂😂خوشم میاد تنها کسی که باهاش کات کرد خودم بودم

حسم میگه اکانت مذهبی دست توعه داده.....اون یکی که مختص پارتی هس لینک دعوت براش میاد دست خودشه🤣🤣

اتفاقا با همین اکانتش پارتی هارو فالوو داره تو تنظیماتش رفتم هردو شمارشو زدم دیدم هیچ اکانتی جز این نداره خودم کار بلدم😂

من بعد از این همه وقت رل زدم تو ۲۰ سالگیم فکر نمیکردم اینقدر لاشی باشن پسرا 😐 من میگم چرا تو اینستا ...

آره بابا شیما راست میگه خیلی وقتا

با پسرا بودن وافعا ذهن پولادی میخواد😬

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

آره بابا شیما راست میگه خیلی وقتابا پسرا بودن وافعا ذهن پولادی میخواد😬

این پسره واقعا پولدار بودا خودم باور نمیکردم همه چی داشت نمیدونم چرا لاشی بود خدایی 😐😐میدونی حسم میگه اینقدر ک خوشگل بود میخواسته همه دخترا رو جذب کنه ببینه دوسش دارن یا ن اعتماد ب نفس بگیره