2777
2789
عنوان

از تهران بدم میاد

486 بازدید | 40 پست

من تا حالا تهران نرفتم،ولی شنیدم خیلیییی ترافیکه و خیلی هم هوای آلوده ای داره طوری که بعضی موارد آلوده ترین شهر جهانه،

ولی میشه از خوبی های بگین تا مهرش به دلم بشینه؟ بنا به دلایلی می‌خوام دوسش داشته باشک

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران عشقه و نیازی به دوست داشتن کسی نداره😌

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

نظرت مثل نظر بابای منه یه جوری دربارش حرف میزنه انگار چه خبره چیز خاصی نداره شهر زنده ایه و لبته خیلی شلوغ

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

من عاشق تهرانم هر وقت میرم مسافرت و بعد برمیگردم تهران حس خیلی خوبیه تهران شهر دلبازیه جاهای تفریحی زیاد داره مرکز خریدهای خوبی داره و بزرگترین خوبیش اینه که تا دیروقت مغازه ها و رستورانهاش و شهربازیش بازه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

والا برای رشته من که بهترین پژوهشگاه ها تهران هستند از این لحاظ خیلی دوسش دارم

دوست دارم بتونم یک خونه هر چند کوچیک بگیرم اونجا داشته باشم که همایشی دوره ای چیزی یا حتی کاری داشتم راحت برم اونجا هی مزاحم فامیل و دوست و اشنا نشم:(