2777
2789
عنوان

از تهران بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 40 پست

منم از شهرهای بزرگ خوشم نمیاد با اینکه امکاناتشون زیاده

شهرهای کوچیک برام دلچسب ترن 

آدم ها و چهره های آشنا، بازار محلی شلوغ و قشنگ و رنگارنگ، 

مسیرهای آشنا که سریع میتونی راه اصلی و جایی که میخوای رو پیدا کنی و پارک کنی و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران عشقه و نیازی به دوست داشتن کسی نداره😌

اون که آره ولی خیلی خوبی هوایی داره که من نمیدونم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من عاشق تهرانم هر وقت میرم مسافرت و بعد برمیگردم تهران حس خیلی خوبیه تهران شهر دلبازیه جاهای تفریحی ...

چقدر خوب،خیلی شهر زنده آیه پس 

ولی من خیلی شنیدم میگن ترافیک سنگینه و منم چون خیلی تو ماشین بمونم حالم بد میشه.

واسه همین یکم مشکلمه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

یه شهره زندس که تا صبحم خیلی از مغازه هاش بازن ، برعکس بعضی از شهرستانا که از هفت و هشت شب دیگه سکوت و تاریکیه تو خیابونا ، ترافیکشم ساعت داره 24 ساعته نیست ، هواشم یجاهاییش که شلوغ تره آلودس یجاهاییشم بهشته ، کلا دل ادم باز میشه وقتی یه گشت تو شهر میزنی ، یه خواستگار داشتم برای شهر دیگه بودن باباش مثل کامیون دود تولید میکرد انقد سیگار میکشید بعد تهرانو بخاطر الودگیش مسخره میکرد

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
والا برای رشته من که بهترین پژوهشگاه ها تهران هستند از این لحاظ خیلی دوسش دارمدوست دارم بتونم یک خون ...

دقیقا بهترین تئاتر ها و فروشگاه ها و کلا بهترین ها توی تهرانه،ولی من چون نرفتم ندیدم خیلی نمی‌دونم مطمئنم یه بار برم تهران عاشقش میشم

من اصلا از تهران خوشم نمیاد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

عاشقشم. چون بدون دلیل....عاشق برج میلاد بام تهران پارک وی عاشق بستنی خوری همیشگیمون عاشق صدای ماشین ورفت وآمدای مردم مختلف بالهجه های مختلف عاشق راه رفتن تو کوچه های بچگیم عاشق نگاه کردن به تموم جزییات کوچمون یا دوستای قدیمی میفتم...من تهران برام خیلی عزیزه بخاطر وجود خانوادم بخاطر اینکه تجربه های قشنگی ازش دارم

دیگه ترافیک خو همه جا هسشهرای صنعتی هم الودن دیگه حالا تهران و اصفهان شیراز ندارهمثلا اصفهانم فرونشس ...

من تا حالا اصفهان و شیراز هم نرفتم،کلا جایی نرفتم راستشو بخواین

منم از شهرهای بزرگ خوشم نمیاد با اینکه امکاناتشون زیادهشهرهای کوچیک برام دلچسب ترن آدم ها و چهره های ...

ما تو شهر خودمون چون کوچیکه سریع میتونی بری بیرون و برگردی ولی تهران اینطوری نیست خب چون شلوغ اره.

من حس میکنم همه ی آدم پولدار ها مثل فیلما تهران زندگی میکنند 

وای برعکس من عشقمه اصن میریم شمال روز شماری میکنم برگردم خیلی دوسش دارم ❤️

خدارو شکر 

آخه من با هرکس ارتباط گرفتم میگفتن تهران خیلی شلوغه و آلوده ست و همه غر غر ترافیک رو میکنم

ولی پس مثل اینکه به اون تلخی که اونها میگفتن نیست،