ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه شهره زندس که تا صبحم خیلی از مغازه هاش بازن ، برعکس بعضی از شهرستانا که از هفت و هشت شب دیگه سکوت و تاریکیه تو خیابونا ، ترافیکشم ساعت داره 24 ساعته نیست ، هواشم یجاهاییش که شلوغ تره آلودس یجاهاییشم بهشته ، کلا دل ادم باز میشه وقتی یه گشت تو شهر میزنی ، یه خواستگار داشتم برای شهر دیگه بودن باباش مثل کامیون دود تولید میکرد انقد سیگار میکشید بعد تهرانو بخاطر الودگیش مسخره میکرد
🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
عاشقشم. چون بدون دلیل....عاشق برج میلاد بام تهران پارک وی عاشق بستنی خوری همیشگیمون عاشق صدای ماشین ورفت وآمدای مردم مختلف بالهجه های مختلف عاشق راه رفتن تو کوچه های بچگیم عاشق نگاه کردن به تموم جزییات کوچمون یا دوستای قدیمی میفتم...من تهران برام خیلی عزیزه بخاطر وجود خانوادم بخاطر اینکه تجربه های قشنگی ازش دارم