2777
2789
عنوان

از تهران بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 40 پست
خدارو شکر آخه من با هرکس ارتباط گرفتم میگفتن تهران خیلی شلوغه و آلوده ست و همه غر غر ترافیک رو میکنم ...

نه اصلا ترافیک همه جا هست

من حس مثبتی بهش دارم اصلا هواش خاکش منو میگیره خب سلیقه ها متفاوته البته به خاطر عادت هم هست

پاساژ ها خیابوناش‌ خیلی وایب خوبی داره

خب بمون شهر خودت تهران عشقه البته برا کسایی که زادگاهشونه من بخاطر شغل همسرم یک ماهه از تهران دورم د ...

عزیزم ترافیک و شلوغیش قابل تحمله؟اخه من هر کیو دیدم سر این موضوع داشته غر غر میکرده،منم چون مشکل دارم یکم تو ماشین زیاد بمونم حالم بده میشه

برای همین موضوع میگم 

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازلحاظ امکانات ک خیلی خوبه واینکه یه شهریه ک هرلحظه از صبح تا شب وازشب تا صبح داخلش تردد داره صبحا تا شب مغازه ها وخیلی جاها بازن حتی بعضیاشون تا دیروقت

من خودم ازشلوغیش خسته م گاهی هوس زندگی کردن توجنگل باکلبه تو خیالم میاد😅

واسه شغل ودرآمد هم خوبه خلاصه تهران یه شهر زنده وسرپاس

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

ولی یه چیز دیگه خاکش دامن گیره

همین که کلی امکانات داره کلی پاساژ خوب،شهر بازی،تئاتر های خوب،کافه و رستوران های خیلی زیاد.

واقعیتش من تهران نرفتم تا حالا ولی آنطوری که گفتین خیلی خوشم اومد ازش

چون برای کنی که نرفتم فقط اخبارش رو میخونم که چند وقت اخیر کلی قتل و اینا.. پیش اومده و میترسم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

چقدر خوب،خیلی شهر زنده آیه پس ولی من خیلی شنیدم میگن ترافیک سنگینه و منم چون خیلی تو ماشین بمونم حال ...

خب اره تو تایمهای خاصی بخصوص خیلی ترافیکه الیته نه همه جاش... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
عزیزم ترافیک و شلوغیش قابل تحمله؟اخه من هر کیو دیدم سر این موضوع داشته غر غر میکرده،منم چون مشکل دار ...

میدونی  ترافیک که همیشه هست فقط بعضی از ساعت ها بیشتره 

ما خودمون بخاطر ترافیک موتور هم خریدیم جاهایی که میشه رو با موتور میریم