2777
2789

باسلاااامتي عزيزم اي جان ايشالا ني نيت سلامت بياد توو بغلت من اطرافيانم سزارين بودن خوب بود اصلنم ترس نداره از طبيعي خيلي بهتره☺️بي حسي ميشي يا بيهوشي 

👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سزارین عالیهههههه

فقط اگه اسپاینال بودی بعدش زیاد اب بخور

شیاف هم بگو بزارن برات اگه نزاشتن

پودر شیرافزای ترومام بخر حتما برا خودت که شیرت بیاد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

در مورد اسم هم رایان خوشگلتره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

قبل اینک بچه داربشم همش میگفتم اسم پسر زیاده درعر ض دودیقه انتخاب میکنم .اما الان ک سه روز مونده ب زایمان هم هنوز اسم انتخاب نکردیم خیلی سخته واقعا.مخصوصا وقتی فک وفامیل از اسم ایرادمیگیرن و میزنن تو ذوق آدم

اگه بیهوشی کامل کنی .بعدش یهو درد میاد یکم اذیت میشی ولی بی حسی راحت تر باهاش کنار میای.در کل فقط ر ...

من از رنگ اتاق عمل وتجهیزاتش میترسم میترسم اونجا کولی بازی دربیارم.بیهوش بشم بهتره:-D ...

من از رنگ اتاق عمل وتجهیزاتش میترسم میترسم اونجا کولی بازی دربیارم.بیهوش بشم بهتره:-D ...

ترس نداره که عزیزم.البته منم سر اولی دلهره دتشتم ولی وقتی رفتم تو اتاق عمل دیگه گفتم راهی که نه پس داره نه پیش خودم خودمو اروم کردم. فقط برای سلامتی نی نی دعا کردم

راسی دوستای گلم.سوند درد داره؟ اون فشاری ک ب شکم میدن بعدعمل از اونم میترسم.میشه وقتی آدم بیهوشه فشا ...

نه بابا عزيزم هيچ كدوم دردي نداره يه چند ثانيست تموم ميشه بعدش همش يه شبه ديگه از فرداش مياي خونه كنار ني ني كلي حال ميكني🤗🤗🤗

👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻