پودر شیرافزای ترومام بخر حتما برا خودت که شیرت بیاد
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
قبل اینک بچه داربشم همش میگفتم اسم پسر زیاده درعر ض دودیقه انتخاب میکنم .اما الان ک سه روز مونده ب زایمان هم هنوز اسم انتخاب نکردیم خیلی سخته واقعا.مخصوصا وقتی فک وفامیل از اسم ایرادمیگیرن و میزنن تو ذوق آدم
من از رنگ اتاق عمل وتجهیزاتش میترسم میترسم اونجا کولی بازی دربیارم.بیهوش بشم بهتره:-D ...
ترس نداره که عزیزم.البته منم سر اولی دلهره دتشتم ولی وقتی رفتم تو اتاق عمل دیگه گفتم راهی که نه پس داره نه پیش خودم خودمو اروم کردم. فقط برای سلامتی نی نی دعا کردم