2777
2789
عنوان

من خوشگل ترم یا این پسره 🤣🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5657 بازدید | 240 پست
پس پیچوندن مذهبی بهش میگن ؟نمیدونم خودمم موندم پس چرا پیشنهاد داد

شاید واقعا استخاره کرده بد اومده 

نمیشه قضاوت کرد 

چون مثلا ماهم دیدیم یه سریا جدی استخاره میکنن بد بیاد نمیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا از شانس من مامان و فامیلای پسره تو سایتن😂😂😂

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

شاید واقعا استخاره کرده بد اومده نمیشه قضاوت کرد چون مثلا ماهم دیدیم یه سریا جدی استخاره میکنن بد بی ...

چی بگم والا 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

ازدواج آخه اومدن خواستگاری رسمیبعد پسره به شوهر عمم گفته بود میخواد بیاد چند بارم پیگیر شده بود به ج ...

امتحانا که بعضیا انلاین بود

بعضیام افتاده عقب

عجله نکن پیداشون میشه

اگه نمیخواستن که زنگ نمیزد مادرش

امتحانا که بعضیا انلاین بودبعضیام افتاده عقبعجله نکن پیداشون میشهاگه نمیخواستن که زنگ نمیزد مادرش

اره واسه ما افتاد شهریور 

شاید بخاطر محرم نیومدن 

اینو میتونم بگم صد در صد اگه بیای تو این سایت یا هرجا بگی خوشگلم عکس بدی میگن وا این بودییی! اصلا هم خوشگل نیستی یا بگی زشتم عکس بدی میگن وااای خیلی خوشگلی که. کلا دوس دارن مخالفت کنن این ملت ما

برام صلوات میفرستین
اینو میتونم بگم صد در صد اگه بیای تو این سایت یا هرجا بگی خوشگلم عکس بدی میگن وا این بودییی! اصلا هم ...

حب من ک نگفتم خوشگلم یا زشتم 😂