2777
2789
عنوان

اعصابم خورده سر چند تا چیز

185 بازدید | 14 پست

استاد دانشگاهم امتحانی که شک نداشتم ۲۰ میشمو داده ۱۷.۵ ازون طرف ترم تابستون هیچ درس خوبی ارائه ندادن 

منتظرم ببینم تو تکمیلی چی ارائه میدن وردارم

خداییش درس نخونید الکی اعصاب و عمرتون از دست میدید

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

17.5؟

عزیزم استاد ادبیات من سر یه بحث فوق العاده چرت و یه دلیل مسخره به من داد 15

درس 3 واحده

مردتیکه........

یکی دو ترم بعد کلا برش داشتن و چندین بار حراست خواستش ولی از شانس بدم من استادم بود

دانشگاه برامون انتخاب واحد کرده بود وترم 1 بودیم متاسفانه شناختی از استید نداشتیم

در نتیجه بیخیالش همین که بالای 17 شدی خیلی خوبه

17.5؟عزیزم استاد ادبیات من سر یه بحث فوق العاده چرت و یه دلیل مسخره به من داد 15درس 3 واحدهمردتیکه.. ...

اخه تنها درسی بود که تلاش کردم الان حقم خورده شده

یک جلسه حتی غیبت نداشتم ارایه دادم میانترم پایانترم چند صفحه پر کردم امکان نداشت زیر بیست بشم مطمینم اشتباه شده الان پیام دادم بهش از ظهر هنوز جواب نداده

عاشقم❤️

اخه تنها درسی بود که تلاش کردم الان حقم خورده شدهیک جلسه حتی غیبت نداشتم ارایه دادم میانترم پایانترم ...

چی بگم عزیزم

متاسفانه این موارد تو دانشگاه زیاده

انشاالله که استاد اوکی باشه و مشکلتون رو حل کنه

چی بگم عزیزممتاسفانه این موارد تو دانشگاه زیادهانشاالله که استاد اوکی باشه و مشکلتون رو حل کنه

ایشالا جواب نده میرم خود دانشگاه 

تو سایتم اعتراض زدم ببینم چی میشه

عاشقم❤️

سلام عزیزم چطوری؟ بنده خودم دبیر شیمیممیتونستی تا ده تیر ماه اعتراض بزنی برای دبیرت یا نمره ای ک داد ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت داخل سایت اعتراض زدم ولی شنیدم اساتید برا اینکه اعتبارشون زیر سوال نره اصلاح نمیکنن معمولا

به خود استاد هم پیام دادم اما جواب نمی‌ده بنظرت داخل سایت زدم پیگیر میشن؟ 

عاشقم❤️

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت داخل سایت اعتراض زدم ولی شنیدم اساتید برا اینکه اعتبارشون زیر سوال نر ...

سایت یکم طول میکشه بهتره بری از خود مدرسه پیگیری کنی چون برگه ها بایگانی میشن بهت نشون میدن نمره اصلیتو