2777
2789
متنفرم از اون شب کاش فیلمش خراب بشه هیوقت درست نشه فقط عکسام بمونه هر وقت فیلم رو میبینم بغض میکنم

آخ آخ گفتی 

منم حااااااالم از فیلم عروسیمون بهم میخوره ، البته فیلمبردار بدبخت ما آنقدر فیلم مارو ادیت کرده بود که مسخره بازی و افتضاح بودن و .... توش نندازه 

فقط عکاسمون عالی شد، اونم با جنگ و دعوا ، من گفته بودم بیاد 

اگر بدونی روز عروسی چکار کرد که پسره رو دید 😭

حالم از یادآوری شب عروسیم بهم میخوره ، یه سری به شوهرم گفتم از نظر من عروسیمون اصلا خوب نبود ، بهش برخورد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بخوام بگم برات بله کلا مرد سالار بودنشمثلا نمیزاشت برم بیرون تنهایی یا حتی با مادرم خیلیی بندر ...

با این توضیحات کار خوبی کردی عزیزم ... ته مانده غرورت رو نجات دادی 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

خلاصه بخوام بگم برات بله کلا مرد سالار بودنشمثلا نمیزاشت برم بیرون تنهایی یا حتی با مادرم خیلیی بندر ...

با این توضیحات کار خوبی کردی عزیزم ... ته مانده غرورت رو نجات دادی 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

😂همیشه بخندی

فدای تو 🥰

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
هیچی عزیزم چیو بگم؟مادرشوهرم انگار عزا گرفته بود یه لباس کهنه پوشیده بود ، وقتی که خواستیم برقصیم فی ...

وااااااای خدا نکشدت دختر😂😂❤️

تو عمرم انقد به یه کامنت نخندیده بودم 😂😂😂

چقد اینا عجیب بودن ، توی بیچاره چقد حرص خوردی

از دست این قــــوم شوهر 😂😂😂

وااااااای خدا نکشدت دختر😂😂❤️تو عمرم انقد به یه کامنت نخندیده بودم 😂😂😂چقد اینا عجیب بودن ، توی ب ...

من که همون اول قطع رابطه کردم 

برن به درک بابا آشغالای غربتی 

فقط اون پدرشوهرم منو دق میده که با بچه ده ساله نشسته بود داشتن میزدن تو سر و کله همدیگه ، ملت پامیشن میرن دم در وامیستن به مهمونا خوش آمد میگن مال من یاد بچگیش افتاده بود ، حالا جالب اینجاست دی جی صداش کرد پاشد رفت بالا وایساد شوهرم رفت دستشو بوسید گذاشت رو پیشونیش ، گفتم آره ببوس آمنهوتب سومه بگیر زیر پاشو هم ببوس آخه خیلی آبروداری کرد تو مجلس 

مرتیکه خربزه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

هیچی عزیزم چیو بگم؟مادرشوهرم انگار عزا گرفته بود یه لباس کهنه پوشیده بود ، وقتی که خواستیم برقصیم فی ...

خدا بگم چکارت نکنه با این فامیل شوهرت تو هیچوقت پیر نمیشی با این خنده زارها🤣🤣🤣🤣🤣🤣