2777
2789

چندتا النگو گرفته بودن خانواده شوهر در طول نامزدیمون که چون مچ من کوچیکه برام بزرگ بنطر میومد و تق تق صدا میداد.کلا از النگو خوشم نمیاد.سرویس طلامو برای عروسی انداخته بودم با یه ساعت و النگوهای رو ننداختم چون خیلی خز میشد طلایی بودن و سرویس من سفید بود.رسیده نرسیده به تالار خواهرشوهرم بدو بدو اومد گفت چرا النگو ننداختی الان میگن حتما براش چیزی نخریدن.بعدم آخر شب آرایشم ماسیده بود مدام میگفت وا چرا اینشکلی شدی.ببین منم آرایشم خراب شده.

شب عروسی هم خونه مادرشوهرم بودیم چون فرداش میخواستن مثلا پاتختی بگیرن.ینی تا بعدازظهر که مهمونا بیان به من یه نونی چیزی ندادن بخورم.داشتم از گشنگی میمردم آخرم که مهمونا اومدن به همه کیک و شربت دادن بجز من آخرم به خواهرم آروم گفتم گرسنمه رفت آشپزخونه بهشون گفت چرا پس به عروس صبحونه ندادین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم که عصبی شد مثلا ادای ادمای ناراحت رو دراورد پام رو پس زد گفتش تا فردا به خونوادت میگمهمون ساعت ...

ازش خبر داری بعد طلاق چه کرده

ازدواج کرده یانه؟ 

پشیمون نشد؟ 

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
آخه شوهر من بعد از هر عروسی، حتی عروسی خیلی مجلل که ۱۰۰ پله از عروسی ما بهتره ، میگه این چه عروسیه ، ...

بعضی ها شخصیتشون هست از بقیه ایراد میگیرن ولی ایراد خودشون رو نمبینن من ویس کلید مرد از گوگل دالنود کردم یه دکتر روانشناسه حرف میزنه قشنگه بنظرم تونستی گوش بده بهمون یاد میده چطور زن با سیاستی باشیم