یک پسردایی دارم قدش دو متر و سه سانته خودش اصلا راضی نیست با اینکه خیلی بهش میاد میگه هر کاری کنم تو ...
دومتر که اصلااااا خوب نیست باحتذام تهش دیگه۱۹۰
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
خیلی دوس دارم بدونم اینا که میگن زیر 180 و 190 نباید باشه خودشون چند میلیمتر قد دارن
مگه به قد خوده ادمه همه بهترین و دوس دارن
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
خوب خیلی ضایعس آدم خودش 150 باشه بعد انتظار داشته باشه یه پسر دومتری بگیرتش
اصلا متناسب نیستن
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
من این حرفو با طعنه گفتم انقد که همه گفتن زیر ۱۸۰ کنلسه وگرنه همسر خودم قدش ۱۷۵ و خودم۱۷۰ اتفاقا عاشقشم و هیچ مشکلی هم با قدش ندارم
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹