خیلی دوس دارم بدونم اینا که میگن زیر 180 و 190 نباید باشه خودشون چند میلیمتر قد دارن
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
من بقیه رو نمیدونم اما مردای خانواده ما 180 کوتاه ترینشونه البته جایی که من هستم بیشتر پسرا هیکلی و ...
میانگین قد مردان ایرانی حدود 174 سانتیمتر (تقریباً 5 فوت و 8.5 اینچ) است. این مقدار در سالهای اخیر کمی افزایش یافته است و در برخی منابع ممکن است عدد 175 سانتیمتر نیز ذکر شود.
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
من خودم 168 ام اما دوست ندارم زیر 180 باشه خوشم میاد کوتاه باشم در برابر پارتنرم
من 170 همسرم 175 درسته وقتی پیششم نمیتونم پاشنه بلند بپوشم ولی این موضوع ذره ای باعث نشده از انتخابش پشیمون بشم منم قبلا رو قد خیلی حساس بودم ولی الان میبینم معیارای خیلی مهمتری برای انتخاب پارتنر وجود داره و بیشتر باید رو شخصیت طرف مقابل زوم کنی تا قد و وزن و ظاهر
اخی بنده خدا هر جایی بره نگاش میکنن چون قدش جلب توجه میکنه
پسر خوبیه هم ساکته هم سر به زیره هم شوخ طبعه مطمئنم با دختری نبوده پزشکی هم قبول میشه صد در صد با نمراتش هم قیافش خوبه خیلی تلاش میکنم با هم ازدواج کنیم در اینده ولی من هم زشتم هم قدم کوتاهه درسم خوبه از یکطرف خانواده جفتمون هم پول ندارن