2777
2789
کسی که قدش 195 باشه لباس براش خیلی سخت پیدا میشه باید سفارش بده یکی از مشکلاتش همینه

و با هر ماشینی نمی تونه رانندگی کنه،،من یه پسرعمه دارم خیلی بلنده با پراید اصلاً نمی تونه رانندگی کنه یا حتی توش بشینه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

یک پسردایی دارم قدش دو متر و سه سانته خودش اصلا راضی نیست با اینکه خیلی بهش میاد میگه هر کاری کنم تو ...

دومتر که اصلااااا خوب نیست باحتذام تهش دیگه۱۹۰

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوس دارم بدونم اینا که میگن زیر 180 و 190 نباید باشه خودشون چند میلیمتر قد دارن

مگه به قد خوده ادمه همه بهترین و دوس دارن 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

مگه به قد خوده ادمه همه بهترین و دوس دارن

خوب خیلی ضایعس آدم خودش 150 باشه بعد انتظار داشته باشه یه پسر دومتری بگیرتش

اصلا متناسب نیستن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اها بنظرم کسایی مثله تو باید نسلشون منقرض شه

من این حرفو با طعنه گفتم انقد که همه گفتن زیر ۱۸۰ کنلسه وگرنه همسر خودم قدش ۱۷۵ و خودم۱۷۰ اتفاقا عاشقشم و هیچ مشکلی هم با قدش ندارم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹