بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند سال پیش وقتی پسر داییم اومد خواستگاریم. وقتی پا شدن برن من دیدم ای داد بر من این آقا باسنش برجسته مانند و بزرگه. یعنی یه حالت چندش آوری بهم منتقل شد که نگووو. زن داییم باسنش بزرگه پسرشم رفته به خودش. خدا رحم کرد رفت دوس دخترشو گرفت از شرش راحت شدم پسره جنیفر
وای😂😂😂😂 بگو پیادهروی کنه یکی از شرطهای ازدواجت رو باهاش بزار پیاده روی قشنگ پاها رو آب میکنه
یعنی ممکنه بالاتنه و پایین تنه با ورزش اب بشه؟
فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
حتی اگه ایدهآل ترین شوهرم پیدا کنی مردم یک عیبی روش میزارن پس بیخیال مردم شوهرم بیشتر من باسن داره ...
تونسته لاغر کنه؟ با ورزش ؟
فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40