2777
2789
عنوان

باسن بزرگ خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 17304 بازدید | 237 پست
😂😂😂😂😂😂 همه اعتماد به نفسم ریخت توی این تاپیک

تصورشم کردم بخدا  اونقدر خندیدم 🤣🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

این آپشن جزو ژن مرد نیس

رابطه مقعدی هیچ ربطی به بزرگ کردن باسن نداره 

مردام میتونن باسن بزرگ داشته باشن فقط بافتش با مال زن فرق داره

راحت با یه سرچ ساده میشه فهمید

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خیلی برجسته ست منم باشم کنار نمیام😕 بنظرم اگر وزنش بالاست بفرستش باشگاه شاید باسنش کوچبک شه، البته فرم استخون بندی و هیکل ژنتیکیه باشگاه هم بره و لاغر بشه احتمال زیاد بازم  باسنش بزرگتر از بقیه اجزا بدنشه

این حرفت درست نیست. من دیدم اینطوری بوده پسرپاکی بود حتی دخترامسخرش میکردن ولی دست خودش نبودازبچگی ه ...

بله درست میگی

ان شاالله اونی نباشه ک تو ذهن منه😁😁😁

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

گ....یه احتمالا

شما که انقد دوستار امام حسینی چرا به پسر مردم تهمت ناروا میزنی؟ آیا شما چیزی ازش دیدی که الکی میای دید استارتر رو بد میکنی؟ مگه تو همون قرآن نگفته از بسیاری از گمان ها بپرهیزید که گناه بزرگی است گمان بد. 

سرچ کنبنده خدا صافه صاف بود

شوهرمنم همینه🤣🤣🤣

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

نه بزرگ میکنه بنظر من البته به ژن هم بستگی داره ها اینایی ک کلا ندارن اره شاید تخت تر بشن😄

چون خیاط ها معمولا تخته😂😂🤣🤣🤣🤣😂

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️