2777
2789
عنوان

برای ازدواج هیچوقت عجله نکنید

204 بازدید | 17 پست

۱.برای هیچکاری عجله نکنید هیچوقت دیر تمیشه

۲.برای ازدواج اگر خانوادش باعث شدند که زندگی کسی خراب بشه بخاطر تهمت دروع یا هر کاری و پشیمون نیستند اصلا وصلت نکنید فقط بدبختیه

۳.اگر موقع تحقیق گفتند نه خانواده عاقلی نیستند نرید حالا بگه پسره خوبه طرف شاید روش نمیشه بگه 

۴.طلاق اصلا راحت نیست حتی که بچه داشته باشی

اگر ادم تنهایی هستی با ازدواج تنهاییت رفع نمیشه شاید تنهاتر هم بشی 

۵.اگر بی کسی .. به هرکسی بله نگو همه موقع خاستگاری باهات خوبند ببین با دشمنش چطور بودی همون رفتار رو باهات می کنه ..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون که کامل گفتی 

دقیقا ای کاش این حرفا دخترامون بدونن زندگی مسابقه نیست که در ازدواج عجله کنیم . زندگی ی مسیر که باید طی کنیم پس دنبال هم مسیری باشیم که حالمون کنارش خوش باشه چه بسا در ایستگاه بعد پیاده شد و رفت . باید بدونیم این دنیا در حرکت و در جریان با بودن و نبودن کسی این تکاپو خاموش نمیشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من همه رو رعایت میکنم ولی عجله هم دارمخیلی حس بدیه

اخه ۸۲ای هستی که دیر نیست .. نه توروخدا عجله نکن بعد خیلی پشیمون میشی.. به مادرت هم نگو که تا خاستگار اومد دستوپاشدن رو گم نکنند اخه بعصی وقتا اونا بیشتر احساساتی رفتار می کنند. حتما هم سرکار برو پول که داشته باشی با کلاسها مورد علاقت سرگرم میشی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اخه ۸۲ای هستی که دیر نیست .. نه توروخدا عجله نکن بعد خیلی پشیمون میشی.. به مادرت هم نگو که تا خاستگا ...

من خودم همه اینا رو میدونم مثل دخترای خواستگار ندیده نیستم که بعد عمری یه خواستگار بیاد بله بگم.تا الان هزار تا خواستگار رد کردم .خیلی به جزئیات توجه میکنم ولی تنهام دیگه

معلمم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خیلی ممنون که کامل گفتی دقیقا ای کاش این حرفا دخترامون بدونن زندگی مسابقه نیست که در ازدواج عجله کنی ...

شما هم پشیمونید؟من یه خاستگار همزمان با ایشون داشتم هرچی فکر می کنم اون بهتر بود حداقل همسایه مون بود و نزدیک خونمون فقط عیبش: خیلی ساده بود.

ببین اصلا ازدواج انگار دست خودت نیست هست ها ولی اون معیارات نیست

ولی برای همه اینجور نیست.. اخه فقط معیار نیست ابجی طرف انسانیت نداشته باشه رحم نداشته باشه حالا خدنه و همه چیم داشته باشه مفت نمی ارزه .. هرچند که این ادما یه قرون مهریه هم نمیدن شایدبه زور 

شما هم پشیمونید؟من یه خاستگار همزمان با ایشون داشتم هرچی فکر می کنم اون بهتر بود حداقل همسایه مون بو ...

جانم ؟

من نامزد کردم و قبلا هم دوست بودیم و شناختم ازش نسبی بود و خداشکر تا الان راضی ام و همراه و هم مسیر خوبی بوده واسم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مورد ۵ رو با همه وجود حس کردم و قبول دارم

یعنی مادریاخواهر نداشتی؟؟

جانم ؟من نامزد کردم و قبلا هم دوست بودیم و شناختم ازش نسبی بود و خداشکر تا الان راضی ام و همراه و هم ...

اهان شرمنده 😁😁