2777
2789
عنوان

برای ازدواج هیچوقت عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 17 پست
اهان شرمنده 😁😁

دشمنت شرمنده عزیزم 

خداشکر سنم کم نبود من 25 سالم بود که نامزد کردیم و قبلش هم تو دوران دوستی فهمیده بودم که می‌تونه همراه خوبی باشه 

من اینجا تمام سعی ام میکنم به دخترا گلم بفهمونم که ازدواج رقابت نیس و سن کم ازدواج نکنند حداقل به یک شناخت نسبی از خودشون و طرف مقابل برسن به ثبات فکری و رفتاری برسند بعد تصمیم گیری کنند 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دشمنت شرمنده عزیزم خداشکر سنم کم نبود من 25 سالم بود که نامزد کردیم و قبلش هم تو دوران دوستی فهمیده ...

سن خوبی ازدواج کردی

اره بخدا ..ببین مادرشوهر بخاطر خرج دانشگات و مدرسه همش دخالت می کنه خیربچشو میخاد

الان فاطیما که همش تاپیک میزاره میگه .۱۸سالگی. میگیم خوب چرا بله گفتی زود بود میگه اولش ادمهای خوبی بودن 

اینم که مادرها سن کم از دنیا میرن اصلا خوب نیست بچه هاشون نه ازدواج خوبی می کنند برای طلاق دادن هم باید یه چیزی بدن تا طرف اذیت نکنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن خوبی ازدواج کردیاره بخدا ..ببین مادرشوهر بخاطر خرج دانشگات و مدرسه همش دخالت می کنه خیربچشو میخاد ...

بله درسته 

ان شا الله که خدا براتون بهترین ها رغم بزنه و اینبار با تجربه بیشتر تصمیم گیری کنی 

یاعلی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

2790
2778
2791
2779
2792