2777
2789
عنوان

بيبي چك

358 بازدید | 31 پست

سلام

من الان پنج روزه كه پريودم عقب افتاده تقريبا سه روز پيشم لك بيني داشتم ..بيبي چك هم گذاشتم تا پنج دقيقه منفي بود و بعدش كه نيم ساعت گذشته بود نگاه كردم خط دوم خيليييي كمرنگ ظاهرر شده بود..يك بار ديگه ام صبح زود تست كرردم و همينجوري بود..و درد پريودي ام تقريبا هر روز دارم☹️امكان بارداري وجود داره ؟ميشه به بيبي چك اعتماد كرد؟

ببخشيد طولاني شد لطفا راهنماييم كنيد🙊

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماه اول که لقاح. انجام میشه علائم پریودیو داری عزیزم..بله ایشالا بارداری

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

بچه ها من این ماه لتروزول وامپول سینال اف زدم و 7تا فولی عالی داشتم.17روزاز زدن مپولم میگزره و بی بی چک منفیه.5روزه هم لک بینی قهوه ایی دارم...احتمال داره باردار باشم.یانه.فردا هم موعد پریم است.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

اخه 5روزه لک میبینم..لک لانه گزینه کخ فقط یکی دو روز است

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
بچه ها من این ماه لتروزول وامپول سینال اف زدم و 7تا فولی عالی داشتم.17روزاز زدن مپولم میگزره و بی بی ...

عزیزم احتمال زیاد بارداری... بی بی چکو زود گذاشتی.

یکم وایسا ۳ روز از موعدت بگذره. انشاالله ک بی بی چکت مثبت و پررنگ میشه 😍 ماه چندمه این قرص و آمپولا رو مصرف میکنی؟ منم کلومیفن خوردم این ماه و دارم آمپول سینال اف میزنم. اولین ماهمه اینا رو مصرف میکنم. خیلی غمگینم امیدوارم نتیجه بگیرم 😔...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
بله مبارکه عکس بی بی چکتو بذار

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(
اخه 5روزه لک میبینم..لک لانه گزینه کخ فقط یکی دو روز است

نه عزیزم. خیلیا لکه بینیشون طول میکشه...

ی سریا ۳ ماه اولو کاملاً لکه بینی دارن...

باید مواظب باشی و استراحت کامل کنی.

دوستان دردم طبيعيه؟؟گاهي وقتا خيلي دردم شديد ميشه..بيشترم زير دلم و دور نافمه

عزیزم احتمال زیاد بارداری... بی بی چکو زود گذاشتی. یکم وایسا ۳ روز از موعدت بگذره. انشاالله ک بی بی ...

ماه دومه که استفاده میکنم.ماه اول ففط لتروزول بود که فولی بالغ اصلا نداشتم.بعد ماه دوم لتروزول و امپول سینال اف زدم فولی هام خیلی عالی شد ودکتر خیلی امیدوار بود گفت عالیه.ولی الان 17روز از زدن امپول رها سازی میگزره و بی بی منفیه.فقط لک دارم

ماه دومه که استفاده میکنم.ماه اول ففط لتروزول بود که فولی بالغ اصلا نداشتم.بعد ماه دوم لتروزول و امپ ...

آها خداروشکر. پس منم ب این آمپولا امیدوار باشم... 😟

نگران نباش عزیزم باردار شدی مطمئناً. شاید لقاحت دیر انجام شده. ی بی بی چک دیگه بگیر استفاده کن خب!!

احتمالاً بی بی چکت حساسیتش کمه... مدیکور خیلی خوبه