2777
2789
عنوان

بيبي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست
اون لکت احتمالا مربوط به لک لانه گزینیه.

لک لانه گزینی روز پریود میشه یا قبلش؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درست نمیدونم.ولی همون حول و حوش زمان پریوده.

اخه امروز باید پریود میشدم نشدم خیلیم علائمش دارم کمرم داره میترکه ولی فقط دیشب و عصر ی لک کوچیک نقطه ای دیدم😐

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

منم 6 سال پیش یه بیبی چک اینجوری داشتم حامله بودم ولی همون لحظه اینجوری شد نه بعد نیم ساعت

ولی سقط شد و از اون به بعدم دیگه حامله نشدم 😔😔😔😔😔

ان شاالله که واسه شما مثبت باشه و واستون بمونه 

لطفا جواب بدين😫دردي كه دارم طبيعيه؟دل درد شديد ميگيرم چند ساعت در روز و بعضي وقتام شبا

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(
لطفا جواب بدين😫دردي كه دارم طبيعيه؟دل درد شديد ميگيرم چند ساعت در روز و بعضي وقتام شبا

مبارك باشه زودتر برو آز و دكتر اگه لكه بينيت ادامه داشت شياف بده، درد هم طبيعيه من يه هفته درداي شديد پريودي داشتم دكتر گفت عاديه تا وقتي خونريزي نداشته باشي

دوستان دردم طبيعيه؟؟گاهي وقتا خيلي دردم شديد ميشه..بيشترم زير دلم و دور نافمه

عزیز من بی بی چک رو انداخته بودم اشغالی فرداش دیدم مثبت شده همه بهم گفتن اعتبار نداره ولی الان باردارم لکه بینی هم دارم درد زیر شکم هم دارم.نگران نباش اصلا

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
بعد ده دقیقه معتبر نیس

واسه من فرداش خط دوم افتاده بود.رفتم ازمایش مثبت بود

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
واسه من فرداش خط دوم افتاده بود.رفتم ازمایش مثبت بود

نمیشه صددرصد گفت،واسه من چندبار اینطوری شده و پریود شدم

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
نمیشه صددرصد گفت،واسه من چندبار اینطوری شده و پریود شدم

اره خب قطعی که نیست ولی بهتره از بده

ماه اول که لقاح. انجام میشه علائم پریودیو داری عزیزم..بله ایشالا بارداری

سلام ببخشيدمن ٤روز ديگه موعدمه دوروز كمرم درد ميكردامروزخوب شده فقط احساس سردرد و سرگيجه و حالت تهوع دارم ٤روز پيشم بعد رابطع ٣قطره خون ديدم اينا طبيعي؟

سلام ببخشيدمن ٤روز ديگه موعدمه دوروز كمرم درد ميكردامروزخوب شده فقط احساس سردرد و سرگيجه و حالت تهوع ...

اگه تو اقدامی که طبیعیه عزیزم....ایشالا که باردار باشی

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
يني طبيعي ؟

واسه من که همینطور بود اره طبیعیه...فقط سعی کن در هفته  سه چهار بار نزدیکی داشته باشی ...

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼