من الان پنج روزه كه پريودم عقب افتاده تقريبا سه روز پيشم لك بيني داشتم ..بيبي چك هم گذاشتم تا پنج دقيقه منفي بود و بعدش كه نيم ساعت گذشته بود نگاه كردم خط دوم خيليييي كمرنگ ظاهرر شده بود..يك بار ديگه ام صبح زود تست كرردم و همينجوري بود..و درد پريودي ام تقريبا هر روز دارم☹️امكان بارداري وجود داره ؟ميشه به بيبي چك اعتماد كرد؟
ببخشيد طولاني شد لطفا راهنماييم كنيد🙊
🦋نيـا هستـم :)🦋 من آدمىام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد بخوابه، گير افتادم :(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا جواب بدين😫دردي كه دارم طبيعيه؟دل درد شديد ميگيرم چند ساعت در روز و بعضي وقتام شبا
مبارك باشه زودتر برو آز و دكتر اگه لكه بينيت ادامه داشت شياف بده، درد هم طبيعيه من يه هفته درداي شديد پريودي داشتم دكتر گفت عاديه تا وقتي خونريزي نداشته باشي
دوستان دردم طبيعيه؟؟گاهي وقتا خيلي دردم شديد ميشه..بيشترم زير دلم و دور نافمه
عزیز من بی بی چک رو انداخته بودم اشغالی فرداش دیدم مثبت شده همه بهم گفتن اعتبار نداره ولی الان باردارم لکه بینی هم دارم درد زیر شکم هم دارم.نگران نباش اصلا
دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
ماه اول که لقاح. انجام میشه علائم پریودیو داری عزیزم..بله ایشالا بارداری
سلام ببخشيدمن ٤روز ديگه موعدمه دوروز كمرم درد ميكردامروزخوب شده فقط احساس سردرد و سرگيجه و حالت تهوع دارم ٤روز پيشم بعد رابطع ٣قطره خون ديدم اينا طبيعي؟