2777
2789
عنوان

تاپیک فوت بابام و اذیتای شوهرم

460 بازدید | 39 پست

تا بدنیا اومدن دخترش خوندم

خیلی حالم گرفته‌س از دیشب

واقعا حال روحیم بد شده

از ذهنم پاک نمیشه

چطور یه مرد میتونه آنقدر بی صفت باشه و زن بگیره

بعد زنشو تو خونه زندانی بره خونه مامانش بخوابه؟!

یعنی چی؟!

همیشه فکر میکردم اینحور بلا ها متاسفانه سر کسایی میاد که خودشونم خانواده درستی ندارن از چاله میوفتن تو چاه

ولی این خانم پدر خوب و خانواده ی خوبی هم داشته

واقعا میترسم💘

اتفاقا سر خانواده های آرومم میاد 

طرف بی اصالت باشه ببینه خانواده زنش آروم و با آبرو هستن قشنگ دور برمبداره هرجور میخواد میتازونه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن احمق باشه افسارشوبده دست شوهرش همینه، این زنه خدایی احمق بود تاپیک قبلیاشو ببین

نه سال مشکل داشت بازیکسال قبل تاپیک زده که ببخشمش یانه

خدایی این پرسیدن داره

عصبی میشم یه خانوم اینقدر لولشو پایین میاره با کاراش

توی داستانش چرا خودش هیچ کار اشتباهی نکرده بود

چرا فقط شوهرش و خانوادش مشکل داشتن

اگر آنقدر بودن چرا جدانشدن

چرا ادبیات شبیه داستان نویس ها بود

چرا چرا چرا!!!!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم . همیشه اونی که ماجرا رو تعریف میکنه صد در صد رو نمیگه . ماجرا رو از دیدگاه خودش تعریف میکنه . باید صحبت های طرف مقابل رو هم بشنوی . امکان نداره یک نفر تا این حد مظلوم باشه و طرف مقابل تا این حد یاغی بعد بتونن سالها باهم زندگی کنند و دوتا بچه هم بیارن 

از نظر من مقصر خودشه یازده ساله تو اون زندگی مونده چون خودش خواسته بنظرم هنوزم شوهرشو دوست داره ولی ...

اره باز میگفت شوهرم پشیمونه و میخواد برگرده انگار دوست داشت باز بره تواون لجنزار

دقیقا مثل شوهر من کتک میزنه و تهدید میکنه همه تون و میکشم

اینا لایق خانواده زن شارلاتانن نه آروم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته