همیشه یه جماعتی هستن که به زور میخوان ثابت کنن پولدارا بدبختن
عزیزم شما پولاتو بده به من
بزار من بدبخت زندگی کنم
تو خوشبخت عالم باش
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
یه عده یه جوری دارن از مثلاً پولدارا طرفداری میکنن آدم احساس میکنه دوست دارن مدام حسرت بخورن و زندگ ...
حالا تو از زندگیت راضی هستی ؟ پول داری ؟ جلو خونوادت شرمنده نمیشی ؟ بچه هات راصین ؟ چیزی کم نزاشتی براشون؟ حسرت چیزی ب دلشون نیس؟ میتونی جلو بقیه کم نیاری ؟ حقوقت تا اخر ماه بسته؟ یا کم میاریو قرض میگری؟
داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊
حالا اینکه زن همسایمون پولداره نباید کارت شخصی داشته باشه باید بیاد از ما پول دستی بگیره میگه شوهرش بدش میاد به زنش پول بده خرید کنه ولی ما کارت دست خودمونه
گردآوری مال جز با پنج خصلت نشود: رنج بردن در کسب مال. مشغول شدن از آخرت بدان. بیم از ربوده شدنش. تحمل صفت بخل که مانع از دست شدنش شود و بریدن از یاران به سبب مال.
نه لزوما پول داری که استارتر مد نظرشه اندازه زندگی خودم و نیازهام .حالا باید بیام اینجا موجودی حساب بانکی بزارم منظورم اینه هرکس شخص یا هر خانواده ای اندازه خودش داره و یا داره تلاش میکنه بهش برسه یا بیشترش کنه حسرت چه معنی به جز اثر منفی رو ذهنو .روحو زندگی ادم. تامام تامام