2777
2789

عجیبه 

همیشه یه جماعتی هستن که به زور میخوان ثابت کنن پولدارا بدبختن

عزیزم شما پولاتو بده به من 

بزار من بدبخت زندگی کنم 

تو خوشبخت عالم باش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یه عده یه جوری دارن از مثلاً پولدارا طرفداری میکنن آدم احساس می‌کنه دوست دارن مدام حسرت بخورن و زندگ ...

حالا تو از زندگیت راضی هستی ؟ پول داری ؟ جلو خونوادت شرمنده نمیشی ؟ بچه هات راصین ؟ چیزی کم نزاشتی براشون؟ حسرت چیزی ب دلشون نیس؟ میتونی جلو بقیه کم نیاری ؟ حقوقت تا اخر ماه بسته؟ یا کم میاریو قرض میگری؟

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو از زندگیت راضی هستی ؟ پول داری ؟ جلو خونوادت شرمنده نمیشی ؟ بچه هات راصین ؟ چیزی کم نزاشتی ب ...

آره من راضیم خداروشکر کمبودی هم باشه تلاش میکنم جبران کنم نه که بشینیم حسرت بخورم و بگم خوش به حال این خوش به حال اون عجیبه هااا

آره من راضیم خداروشکر کمبودی هم باشه تلاش میکنم جبران کنم نه که بشینیم حسرت بخورم و بگم خوش به حال ا ...

پس پول داری ک کمبودی نداری درسته؟

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ما فقرا از درون شادیم

میدونی الان اگه خونه مون 500متر بوده چع جوری باید تمیز میکردیممممممممممممم

جاریم خونش حیاط داره

همش میگه خوش به حال هر کی آپارتمان داره

جارو کردن حیاط سخته

جالبه حیاطشون سال به سال تمیز نمیشه

یه عده یه جوری دارن از مثلاً پولدارا طرفداری میکنن آدم احساس می‌کنه دوست دارن مدام حسرت بخورن و زندگ ...

طرفداری چیه

چی دارین میگید برا خودتون

بعد کلا چرا تا بحث پول میاد همه چیو باهم فاطی میکنید

اتفاقا هرچی پول بیشتر ، احتمال فرهنگ بالاتر بیشتر، احتمال تحصیلات عالیه بیشار، احتمال سلامت جسمی بیشتر، احتمال سلامت روحی بیشتر و ....

گردآوری مال جز با پنج خصلت نشود: رنج بردن در کسب مال. مشغول شدن از آخرت بدان. بیم از ربوده شدنش. تحمل صفت بخل که مانع از دست شدنش شود و بریدن از یاران به سبب مال.

نقل شده از کشکول شیخ بهایی.

پس پول داری ک کمبودی نداری درسته؟

نه لزوما پول داری که استارتر مد نظرشه اندازه زندگی خودم و نیازهام .حالا باید بیام اینجا موجودی حساب بانکی بزارم  منظورم اینه هرکس شخص یا هر خانواده ای اندازه خودش داره و یا داره تلاش می‌کنه بهش برسه یا بیشترش کنه حسرت چه معنی به جز اثر منفی رو ذهنو .روحو زندگی ادم. تامام تامام

طرفداری چیهچی دارین میگید برا خودتونبعد کلا چرا تا بحث پول میاد همه چیو باهم فاطی میکنیداتفاقا هرچی ...

پول فرهنگ نمیاره اتفاقا فرهنگ از افراد متوسط جامعه میاد

خیلی اشتباهه فکر کنید هر کی پولدار حتما ادم خوبیه یا بنده شایسته خداست یا بافرهنگ