2777
2789
همسایمون پولدار بود ولی زنش طوری خیانت بهش کرد ندونست طاقت بیاره سکته کرد خوب چرا پول ندونست جلو خیا ...

اونا مردم عادین پولدار واقعی یجور دیگه ان ی دنیای متفاوت از مردم عادی جامعه دارن هر کسی وضش خوبه جزو اون قشر ده درصدی نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پولدار از نزدیک ندیدی اون جامعه ده درصدی. اونا فقط زندگی میکنن و دنیا به کام اوناست تصوری از زند ...

پول مفت خورا که تکلیفشون مشخصه، ما درباره کسیکه نون حلال میخوره بحث می‌کنیم. اما بشدت معتقدم هر آدمی در سطح خودش چالشهایی داره که گاهی خوشیها رو کمرنگ میکنه وگرنه عدالت خدا زیر سؤال میرفت

همسر من ماهی بالا ۴۰۰ م در ماه درآمد داره ولی دو ماهه گوشت نداریم چند روزه میوه نداریم کلی خوراکی تو ...

عجب مجبوری اینقدررخالی ببندی چند روز قبلش طلا خریدی دیشب سیب زمینی آب پز شاید رژیم داشتی 

همه پولدارها که طوری فکر می‌کنی مشکل ندارن مشکل جزئی از زندگی تمام انسانهاست ،اینا هم بخاطر پولدار ...

اره بخاطره پولداری مشکل پیدا نکردن منم حرفم همینه بعضی میگن ک مسکلات خانوادگی احساسی و... خب انگاری مثلا بی پولا از این مشکلا ندارن ... ولی با پول ی سری مشکلا ب وجود نمیاد  و خیلیاشونم حل میشه ....

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

الان خود شما از دید یه قشر فقیر جامعه پولدار هستی (همه چی نسبیه) اما بازم مشکلات داری دیگه.

خب ما خودمونو نمیگیم پولدار 

منظور کسیه که سال  دو سه ار صفر خارجی براش اوکی باشه

صاحب چند تا بیزینس باشه

خونه و ماشین لاکچری باشه

و...

این دیگه از مشکل مالی حرف بزنه نوبره والا

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

همسایمون پولدار بود ولی زنش طوری خیانت بهش کرد ندونست طاقت بیاره سکته کرد خوب چرا پول ندونست جلو خیا ...

این دوتا مورد خیلی باهم فرق دارنااا

فقر از هر دری وارد بشه ایمان از اون در می‌ره بیرون 

اگر فقر خوب بود اینهمه آدم  خدا شناسی تو جامعه که کلی مسند دارن دنبال پول حرص مال دنیا و رانت اختلاس و... نبودن 

تو مغز ما فرو کردن علی وار زندگی کن شیعه وار بمیر صدات در نیاد 

پول چرک کف دسته 

پول عالیه خیلی ها ندارند نمیدونن داشتن مثلاً زندگی متوسط رو به بالا چجوری 

وقتی پول داشته باشی سوزش خارش زنانه داری بجای تاپیک زدن راه کار خواستن  بدون ویزیت یا عسل درمانی 

میری حداقل یک درمانگاه 

بچه تب کنه استرس ویزیت نمیای تاپیک بزنی چیکار کنم سریع بهترین دکتر میاری خونت و....

خب ما خودمونو نمیگیم پولدار منظور کسیه که سال دو سه ار صفر خارجی براش اوکی باشهصاحب چند تا بیزینس ب ...

همه چی نسبیه حتی همون آدما،

درضمن اگه شما جای اون فرد باشی یکهفته‌ای همه‌ی اون شرایط برات عادی میشه و سطح لذت و رضایت از زندگیت برمیگرده به حالت قبل. این نظر منه باید خود اون پولدارا هم نظر بدن.

اره بخاطره پولداری مشکل پیدا نکردن منم حرفم همینه بعضی میگن ک مسکلات خانوادگی احساسی و... خب انگاری ...

این حرفها همش افراد معمولی جامعه میزنن که خودشون گول بزنن غصه پول نخورن ، یک نوع سرکوبه

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

چون اونیکه خیانت میکنه مریض جنسیه تنوع طلبه 

چه ربطی به پول شوهرش داشت!

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

همسر من ماهی بالا ۴۰۰ م در ماه درآمد داره ولی دو ماهه گوشت نداریم چند روزه میوه نداریم کلی خوراکی تو ...

مگ میشه ۴۰۰ میلیونو چیکار کرده 

بی پولی خوب نیس    مثلا فک کن بری کل روز توشهر بگردی ن  یللی تللی دنبال کارو بار  ضعف کنی گرسنت بشه  اما پول تو حسابت تباشه ی ساندویج بخری 

2790
2778
2791
2779
2792