2777
2789
سرت درد نیارم بهم میگی ف چه قصد و نیتی تو سرشه؟؟؟من زندگیم اخرش چطور میشه خیلی صدمه دیدم تا الان دلم ...

قصد و نیتی نداره اما مراقب باش واسه این شخص صدمه نزنه بهت باز الله اعلم .. 

خوب میشه بهت گفتم چیکار کن عزیزم نگران نباش توکلت ب خدا باشه روی خودت افکارت کار کن کتاب بخون

ن عزیزم اتفاقا زودتر ..😂❤️ریش داره مث ته ریش تیپ و ظاهرش مث خودت عزیزم

عزیزم طرفم فامیله دوره یا غریبه اس؟🤣☘️🧿خودش. من رو انتخاب می کن یا مادرش؟ حالا اینا به کنار جوری هست که من رو از همه لحاظ بتونه راضی کنه؟😑😑😑؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد و نیتی نداره اما مراقب باش واسه این شخص صدمه نزنه بهت باز الله اعلم .. خوب میشه بهت گفتم چیکار ک ...

عزیزم طرفم فامیله دوره یا غریبه اس؟🤣☘️🧿خودش. من رو انتخاب می کن یا مادرش؟ حالا اینا به کنار جوری هست که من رو از همه لحاظ بتونه راضی کنه؟😑😑😑؟

قصد و نیتی نداره اما مراقب باش واسه این شخص صدمه نزنه بهت باز الله اعلم .. خوب میشه بهت گفتم چیکار ک ...

ممنون 

توکل بخدا

با همه سیاهی دلم نمیدونم چرا انقد پر رو ام و روشنه

میدونم چی میگی

خدا نگذره از اونایی که طلسمم کردن

خیلی منتظر فرداها بودم اما هر فردایی ک اومد من و از فرداهای دیگ بیشتر ترسوند و فقط تنها چیزی دارم گذ ...

انرژی منفی نده گذشته واست درس باشه رو آینده تکرار نشه عزیزم در لحظه زندگی کن و توکلت ب خدای زرات باشه

عزیزم طرفم فامیله دوره یا غریبه اس؟🤣☘️🧿خودش. من رو انتخاب می کن یا مادرش؟ حالا اینا به کنار جوری ه ...

غریبه عزیزم مادرش احتمالا ب شورت سنتی اما بازم اینارو نمیدونم عزیزم 

انرژی منفی نده گذشته واست درس باشه رو آینده تکرار نشه عزیزم در لحظه زندگی کن و توکلت ب خدای زرات باش ...

ولی ای کاش میگفی مشخصات کسی ک باهش ازدواج دارم تا دل خوش برم از تاپیک 🥲

میکی من ازدواجم کی جور میشهبا غریبه یا اشنامثلا کجا آشنا میشیممنو دوسداره

عزمزمه یک تا دوسال دیگه گفتم اون کار هارو انجام بده 

دوستت خواهد داشت غریبه ان‌شاءالله