2777
2789
انرژیمو بخون

دلت از ی خانوم گرفته حال نداری انگار اما رفته رفته خوب میشه اوضاع خدارو از یادت نبر ی قرعه یا پولی دستت میرسه سعی کن سرمایه گذاری کنی نگران هیچی نباش خدا بزرگه😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم درسته عزیزم از آیندم چیزی حس میکنی ؟ میتونم خصوصی مزاحمت بشم گلم؟

حس میکنم ی اشنایی ناموفق داشتی

الان مجردی؟

اگ‌مجردی این دفعه حواستو جمع میکنی و همسر خوبی نصیبت میشه

اره حتما

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

حس میکنم ی اشنایی ناموفق داشتیالان مجردی؟اگ‌مجردی این دفعه حواستو جمع میکنی و همسر خوبی نصیبت میشهار ...

اره عزیزم اگه ممکنه بیام خصوصی با اجازه الان درخواست میدم

پیگیر زندگیته اما بهش فکر نکن ارزش نداره

من ناراحت شدم من بدبختم دیگ درسته یسری جاها بد کردم ولی بعد پشیمون شدم .. چرا واقعا این همه از خدا میخوام بهم نمیده شمام میگی ک گریه میکنی همش و مشکلت قفله آخه مگ من با خدا دشمنم چرا چی کار کدوم مگ😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😖😖😖میدونی فرق دوستم و من چیه خدا اونو دوست داره میخواد ببینه ولی منو نه دوست داره اذیتم کنه 

ن عزیزم اتفاقا زودتر ..😂❤️ریش داره مث ته ریش تیپ و ظاهرش مث خودت عزیزم

سرت درد نیارم بهم میگی ف چه قصد و نیتی تو سرشه؟؟؟

من زندگیم اخرش چطور میشه خیلی صدمه دیدم تا الان 

دلم میخاد همه چی درست بشه و بعد بمیرم

من ناراحت شدم من بدبختم دیگ درسته یسری جاها بد کردم ولی بعد پشیمون شدم .. چرا واقعا این همه از خدا م ...

دآری کفر میگی عزیزم تو از کجا میدونی فردا ۰ اتفاقی خواهد افتاد ؟ شاید داری امتحان میشی درست کلامت و بگو عزیزم خدارو در نطر بگیر ک حکمت همه این اتفاقات و متوجه میشی و خدارو شکر میکنی

دآری کفر میگی عزیزم تو از کجا میدونی فردا ۰ اتفاقی خواهد افتاد ؟ شاید داری امتحان میشی درست کلامت و ...

خیلی منتظر فرداها بودم اما هر فردایی ک اومد من و از فرداهای دیگ بیشتر ترسوند و فقط تنها چیزی دارم گذشته است گذشته ک نمیخوام فردا شه ...

بازم ممنون از شما شاید زندگی من اینطوریه نمیدونم