2777
2789
@khodashokret‍

سرش تو زندگیشه عزیزم اگه برگرده در حد ی پیام وباز میره بهش فکر نکن ب زندگیت برس همینجوری بیخودی باعث شده انرژی منفی سمتت بیاد عزیزم راهکارها گفتم چیکار کنی ک ان‌شاءالله موفق میشی عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستهمن حس میکنم شما یکم تپلی و پوستتم سفیدهخیلی صبوری و اهل تحقیقبیشتر به طب سنتی تمایل داری تا روش ...

قربونت بشم درسته عزیزم از آیندم چیزی حس میکنی ؟ میتونم خصوصی مزاحمت بشم گلم؟

[QUOTE=386644033]الهی ک همیشه موفق باشی عزیزدلم دورت بگردم حس خوبی ازت گرفتم کاش میتونستم باهات ارتب ...

عزیزدلم درخواستتان قبول کردم دوست داشتی پیام بده بهم میخواستی چیزی بپرسی

الهی ک شاد باشی عزیزم اینو یادت باشه وقتی ازدواج کنی اینا برات معیار نمیشه تا وقتی آدم سالم و شاد با ...

مرسی عزیزم دعای دلنشینی بود.💋❤️ انرژی خوانیت خیلی خوبه😁 فکر می کنم که نسبت به بقیه هم سن و سال هام شاید یکم دیر تر ازدواج کنم درسته؟ لطفا راجب ظاهرش یکم بهم سر نخ بده مهم نیست چی باش فقط لطف کن بگو مدل ریش سبیلش چطوره🙈؟کمه یا عبدا نداره؟😍

مرسی عزیزم دعای دلنشینی بود.💋❤️ انرژی خوانیت خیلی خوبه😁 فکر می کنم که نسبت به بقیه هم سن و سال هام ...

ن عزیزم اتفاقا زودتر ..😂❤️ریش داره مث ته ریش تیپ و ظاهرش مث خودت عزیزم