2777
2789
والا درگیری دارم کلا زیاد تو سرم با خودم حرف میزنم مریض احوالم واس همون موندم چ کار کنم انشالله منتظ ...

پس حسم درست بوده .. ان‌شاءالله موفقی ببین تو نمازت سر وقت بخونی خدا بهت خیلی برکت میده نذر کن با خدا عهد کن ی کاری و هر سال انجام بدی مث کمک ب نیازمند و.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیت خوبه اما از ی شخصی گاهی کناره میگیری بهتر هم میشه شکرگزار باش ب زندگیت و خودت برس از خدا دور ...

وای حرف نداشت دقیقا چیزی بود که گفتی.☘️✨ به نظرت همسر آینده من قدش چقدره ؟ آیا چشم رنگیه؟ چجوری باهم آشنا میشیم رنگ پوستش چه رنگیه ریش سبیل داره اگه داره تا چه حده؟ خوش اخلاقه چقدر حامیم خواهد بود برام ارزش و احترام قائل خواهد بود؟چجوری عاشقم میشه و من مخ اون رو می زنم؟🤣😁

درونت گاهی غمگینه با خدای خودت درد و دل میکنی زیاد برونت شاده همیشه خدا باهاته عزیزم خداعاقبتت و بخی ...

درسته

من حس میکنم شما یکم تپلی و پوستتم سفیده

خیلی صبوری و اهل تحقیق

بیشتر به طب سنتی تمایل داری تا روشای امروزی

ی مشکلی تو زندگیت هست هم مالیه هم مربوط ب یکی از اعضای خونوادت ک خیلی دعا میکنی براش

نفستون خیر انشاالله❤️‍🩹

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

وای حرف نداشت دقیقا چیزی بود که گفتی.☘️✨ به نظرت همسر آینده من قدش چقدره ؟ آیا چشم رنگیه؟ چجوری باهم ...

الهی ک شاد باشی عزیزم اینو یادت باشه وقتی ازدواج کنی اینا برات معیار نمیشه تا وقتی آدم سالم و شاد باشه اخلاق داشته باشه و خانواده خوب ک ان‌شاءالله نصیبت میشه

پس حسم درست بوده .. ان‌شاءالله موفقی ببین تو نمازت سر وقت بخونی خدا بهت خیلی برکت میده نذر کن با خدا ...

باشه. در حال حاضر خودم نیازمندم با این وضع حالم فقط ب خدا پناه میبرم😑😑😑

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

[QUOTE=386644033]الهی ک همیشه موفق باشی عزیزدلم دورت بگردم حس خوبی ازت گرفتم کاش میتونستم باهات ارتباط بگیرم [/QUOTEمرسی عزیزم، منم برات بهترینا رو آرزو میکنم هر وقت خواستی صحبت کنیم من اینجام