2777
2789
چرا دعاهای تو یجا ثابت میشه بهت اینو قول میدم اما برای من یادت نره دعا کنی انرژی روشنی دارم ازت این ...

حتما عزیزم من هیچی یادم نمیره ✨

ان شاءالله همیشه مسیرت روشن و انتخابات درست و دقیق و بدون پشمیونی باشه

حس میکنم این ذهن و حافظه قوی یه نعمت الهی باشه

اینکه خدا خیلی جاها دم بزنگا منو نجات داده همیشه حواسش بم بوده حس میکنم خیلی خوش شانسم ولی بعضی وقتا ی جاهایی اپن چیزی ک میخام نمیشه ولی بازم میزارمش بپای اینکه چیزایی بهتری آدمایی خوب تری در انتظار منن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم ان شالله خدا بهت سلامتی و طول عمر بده و هر حاجتی داره برآورده بشه 🙏💖

میشه کار شوهرم رو هم بگی حکم عقیدتی رو میگیره بالاخره ؟ شهر خودمون میفته یا منطقه دور ؟ 

داداشم به خانمش برمیگرده ؟ یا جدا میشه ؟ آیا جدایی براش بهتره یا سازش ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما عزیزم من هیچی یادم نمیره ✨ان شاءالله همیشه مسیرت روشن و انتخابات درست و دقیق و بدون پشمیونی باش ...

الهی ک همیشه موفق باشی عزیزدلم دورت بگردم حس خوبی ازت گرفتم کاش میتونستم باهات ارتباط بگیرم 

میشه کار شوهرم رو هم بگی حکم عقیدتی رو میگیره بالاخره ؟ شهر خودمون میفته یا منطقه دور ؟ داداشم به خا ...

مبگیره ان‌شاءالله اما زیاد دور نمیرید نزدیکی کمی برمیگرده ان‌شاءالله سوره یوسف بخون سازش کنن باید باهم درست صحبت کنن ی نفرشون داره نا سازگاری میکنه اگه رو خودش کار کنه درست میشه 

حس میکنم شغلت یجوریه ک درگیری واسش خدا بهت حال یهویی میده

والا درگیری دارم کلا زیاد تو سرم با خودم حرف میزنم مریض احوالم واس همون موندم چ کار کنم انشالله منتظر حال یهویی خدا هستم.

انشالله شما هم ب چیزی که میخواین برسین

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

مبگیره ان‌شاءالله اما زیاد دور نمیرید نزدیکی کمی برمیگرده ان‌شاءالله سوره یوسف بخون سازش کنن باید با ...

عزیز این سوال اخره من ی دوست دارم موفقه ینی کاراش معمولا روی رواله به نطرت رمزموفقیتش چیه ؟ 

راجب منم بگینمنم راجب شما میگم😁

درونت گاهی غمگینه با خدای خودت درد و دل میکنی زیاد برونت شاده همیشه خدا باهاته عزیزم خداعاقبتت و بخیر میکنه وزندگی خوبی نصیبت میکنه فرزند پسر همسری شاد ..