2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

691 بازدید | 19 پست

خانومای عاقل بیاید، ببینید شوهر من ی دوست صمیمی داره ک از برادر هم بهم نزدیک تر بودن بخاطر هم هرکاری می‌کردن 

این رفیق شوهرم ی مرد سربه زیرو و پاکدامنه ک هیچوقت ازش چیز بدی ندیدم همه ام قبولش دارن تو این مورد اما شوهر من هرزه و هیز و خراب و خیانتکار 💔 خلاصه این دوستش یک شهر دیگه زندگی میکرد ی سه سالی هست برگشته و انقد شوهرمو نصیحت کرد و تحت تاثیر قرار داد که شوهر منم مدتیه چیزی ازش ندیدم بهش هم اعتماد ندارم ها هزاران بار بهش شک کردم هنوزم دارم دست خودم نیست اما خب گفتم ک مدتیه چیز خاصی ندیدم چون کاملا عوض شده دیگه حتی مثه قبل ب خودش نمیرسه قبلا انگار هر روز میخواست بره عروسی انقد ک ب خودش میرسید هر هفته لباس می‌خرید 

خلاصه من هروقت از شوهرم با میگفتم این دوستش می‌گفت اینجوری نگو فلانی خیلی. مرد خوبیه و قدرشو بدون و ازین حرفا اصلااااا نمیزاشت من یه کلمه بد بگم از شوهرم ب شدت ناراحت میشد

الان دعواشون شد حالا شوهر من یکم بیشتر مقصره دعوای خییییلی بدی کردن بمن زنگ میزنه هرچی از دهنش در میاد میگه به شوهرم و می‌گفت بهش گفتم تو فقط ب درد این میخوری ک پولاتو برا زنا و دخترای خراب خرج کنی ماشین مدل بالاتو بدی دستشون داغون کنن و کلی ازین حرفا حالا ی سوال دارم ازتون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا دوست همسرت به تو زنگ می زنه حتی اگر با همسرت مشکل داری به اون ربطی نداره چرا مشکلاتت رو به اون گ ...

خب گاهی خریت ب شکل آدم ظاهر میشه ک نمونه بارزش منم!!! خرم خرررر

خب گاهی خریت ب شکل آدم ظاهر میشه ک نمونه بارزش منم!!! خرم خرررر

دور از جون 

حتی اگر همسرت خیانتکاره به دوستش بگو به تو ربطی نداره خودم لازم باشه ادبش می کنم. خودت رو تو درگیری اون دو تا ننداز 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
معلومه این آقایه قصدوقرضی داره

ن عزیزم تو این فازا نیست من فکر میکنم چون عصبی بوده خواسته ی دعوایی هم بندازه بین ما شوهرمو بدتر عصبانی کنه تا دلش خنک شه منم هیچ کاری نکردم فقط خودم حرص خوردم از یادآوری خیانت های شوهر نامردم 

دور از جون حتی اگر همسرت خیانتکاره به دوستش بگو به تو ربطی نداره خودم لازم باشه ادبش می کنم. خودت ر ...

کار از این چیزا گذشته خواهر خیانت شوهر منو همه عالم فهمیدن چون با اون زنیکه اشغال دیده بودنش همه خبر داشتن همه به غیر من

بعد این دوستش می‌گفت اون وقتا ماشینشو میداد دست این زنیکه سر این دوبار باهاش دعوا کردم گفتم بدبخت این می‌ره پسرای دیگه ام سوار می‌کنه برا خودشون عشقو حال میکنن

این قضیه ماشینو راس میگه من از چن نفر دیگم شنیدم💔 حالم حتی از ماشینش هم بهم میخوره