2789
عنوان

سقط📸

79 بازدید | 12 پست

بارداری پوچ فقط ساک تشکیل شده 4میلی خونریزی خفیف دارم شکم درد و کمر درد پس کی سقط میشه دکتر پروژسترون نوشته ک شاید دو هفته دیگه جنین تشکیل بشه ولی گمون نکنم چون پریودیم منظم بود وبارداریم ده روز اختلاف داشت با سونو پروژسترون هم جای ساکو محکم میکنه و جلوی سقطو میگیره برا همین قطع کردم

خب صبر میکردیشاید تشکیل شدبرا منم اولش نشون نداد ولی بعده یه مدت جنینو نشون دادچند هفته ای؟

شکم درد و خونریزی دارم 6هفته و دو روز بودم ک رفتم سونو اما سونو برام زد 4هفته و 6روز

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاش پیش یه دکتر دیگه ویزیت بشی،من بارداری پوچ با خونریزی خفیف داشتم،یه دفعه وحشتناااااااااک خونریزیم شدید شد و مجبور به کورتاژ شدم.الان اگه واقعا پوچ باشه پروژسترون فایده ای نداره

دکتر تایید کرد که پوچه؟اگه تایید کنه داروی سقط میده نه پروژسترون

نه گفتش ک دو هفته دیگه سونو بده ولی من میدونم ک پوچه چون من پریودیام دقیق هستن و عقب جلو ندارم 28روزن وقتی رفتم سونو 6هفته و دو روزم بود ی ساک ریزی ک با سونو شکمی هم دیده نشدبا سونو واژینال ب زور دیده شد خالی بود چیزی درونش نبود و مدام خونریزی دارم و شکم درد پریودی تازه هم تمام علاعم بارداری ک داشتم از بین رفتن

نه گفتش ک دو هفته دیگه سونو بده ولی من میدونم ک پوچه چون من پریودیام دقیق هستن و عقب جلو ندارم 28روز ...

انشالله که خودبخود دفع بشه،راستی پروژسترون یه دفعه قطع کردن خودش دلیل پیشرفت خونریزی هم میشه

مراقب باش و زیر نظر پزشک باش حتما