بارداری پوچ فقط ساک تشکیل شده 4میلی خونریزی خفیف دارم شکم درد و کمر درد پس کی سقط میشه دکتر پروژسترون نوشته ک شاید دو هفته دیگه جنین تشکیل بشه ولی گمون نکنم چون پریودیم منظم بود وبارداریم ده روز اختلاف داشت با سونو پروژسترون هم جای ساکو محکم میکنه و جلوی سقطو میگیره برا همین قطع کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش پیش یه دکتر دیگه ویزیت بشی،من بارداری پوچ با خونریزی خفیف داشتم،یه دفعه وحشتناااااااااک خونریزیم شدید شد و مجبور به کورتاژ شدم.الان اگه واقعا پوچ باشه پروژسترون فایده ای نداره
دکتر تایید کرد که پوچه؟اگه تایید کنه داروی سقط میده نه پروژسترون
نه گفتش ک دو هفته دیگه سونو بده ولی من میدونم ک پوچه چون من پریودیام دقیق هستن و عقب جلو ندارم 28روزن وقتی رفتم سونو 6هفته و دو روزم بود ی ساک ریزی ک با سونو شکمی هم دیده نشدبا سونو واژینال ب زور دیده شد خالی بود چیزی درونش نبود و مدام خونریزی دارم و شکم درد پریودی تازه هم تمام علاعم بارداری ک داشتم از بین رفتن