2777
2789
عنوان

شوهراتون چقدر پول تو جیبی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 61 پست
چطوری بعضی خانما انقد در ماه پول میگیرن من بخاطر شرایط بد اقتصادی و قرض وام نمیتونم پول زیادی دریافت ...

خیلیا پولدارن دلت نگیره من نه خرید عروس داشتم نه هیچی مجردی هم چهارتا لباس داشتم ک کهنه شدن چخبره تا دوسال همونا میپوشیدم فکرکن تازه عروس باشی خونه اینو اون حتی لباس مختلف نداشتم کهنه هم بودن نو نبودن مناسب تازه عروس هم نبودن 😐اون همه تایم نگاهم به خرید های اطرافیان بود تا بلخره روز منم رسید گهی پشت به زین گهی زین به پشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی کار خوبی میکنید پس انداز خیلی مهمه

اره دقیقا...همینجوری پس انداز کردیم خونمونو بازسازی کردیم خداروشکر...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزدلم جقدر نگاه های سنگین فامیل حس کردی پسدرسته این روزهام میگذره

آره بابا حتی همیشه میگفتم الان میگن وای چرا اینطوری خانواده شوهرم میگفتن شبیه تازه عروسا نیستی خب مگه شوهرم پول داشت مگه شما خریدی کردید تازه عروس لباس های خاص خودشون دارن همه نو زرق برقی میپوشن من کجا داشتم 😐حالا ک خیلی خرید میکنم میگن جلو فلانی خریدت نیار ناراحت میشه گفتم مگه من تازه عروس بودم فلانی گفت این یدونه شال هم نخریده بزار جلوش نیارم یا حداقل برا اونم چیزی بخرم هیچکس منو ندید 

آره بابا حتی همیشه میگفتم الان میگن وای چرا اینطوری خانواده شوهرم میگفتن شبیه تازه عروسا نیستی خب مگ ...

دنیا دو روزه فدا سرتون فردا معلوم نیست اصلا آدمیزاد باشه یا نه

بسته به درآمدش ماهی ۲۲ تومن هس موندم بعضیا چقدر پولدارن ک ماهانه ۱۰ تومن فقط خرجشون میشه 

جیب خرجی نمیگیرم   یعنی نمیرسه ک بده  خسیس نیست همش میره پول قسط واجاره خونه  خرجی خونه خرج پوشاک شیرخشک بچه    تازه آخرماه هم پول کم میاریم آرایشگاه اصلا نمیرم  مژه وناخن  علاقه ندارم  پولشم ندارم اصلاح صورت ابرو هم  توخونه انجام میدم  زورم  نمیرسه برم موهامو  رنگ کنم تنوع بدم  ازبی پولی 

ولی یوقتایی  هرچند ماه یبار یا عید ها لباس وآرایش ک خیلی لازمم با شه مجبورن خودش  میخره برام ولی بازم پول کم میاریم منم میبینم پول نداره زیاد خرج نمیکنم‌  

لعنت بی پولی 

ما اصلا قرض ووام نداریم هرچی درمیاره ۲۰تومنشو پس انداز میکنیم وبه من میده وپسرم وباقیشم خرج میکنیم

ما کلا 20تومن درآمد داریم 😂الانم افزایش حقوق هنوز لحاظ نشده بیشتر از حقوق مون قسط داریم و کلی قسط عقب مونده داریم ندادیم چون بجاش خرید روزانه خونه کردیم منتظریم افزایش حقوق بزنن بشه قسط هارو داد

ما کلا 20تومن درآمد داریم 😂الانم افزایش حقوق هنوز لحاظ نشده بیشتر از حقوق مون قسط داریم و کلی قسط ع ...

شوهرمن شغلش آزادهس براهمین....اره حقوقا خیلی خیلی کم هس خدا رحم کنه واقعا....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

دنیا دو روزه فدا سرتون فردا معلوم نیست اصلا آدمیزاد باشه یا نه

من خیلی محبت کردم و میکنم یک اوایل عروسیم دو زمان زایمانم فراموش نکردم شدم کینه ای دو عالم تو دل کینه دارم ولی تورو دیگه اون محبت های قبلو نمیکنم چون یادشون رفت سرویس هایی ک محبوبه میداد من زایمان کرده بودم بچه کوچیک شیر میدادم گشنه بودم یک نفر یه بشقاب غذا نداد من نخواستم هرروز درست کردنو نخواستم اون مزه های کنار غذا رو فقط صرفا برا من کسی چیزی نداد ولی من سبزی ترشی سالاد و غذا روزانه برا یک نفر می‌بردم هفته ای دوبار هم خانواده شوهر دعوت‌ میکردم حتی روز زایمانم من ناهار بهشون دادم 🙂از گشنگی تب لرز بدن درد گرفتم فکر کردم مریض شدم 🙂