2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ شوهر های پولداری 😐گاهی هیچی گاهی پنج شش تومن درکل نرخ قطعی نداره چون درآمد کم قسط و قرض زیاد

چطوری بعضی خانما انقد در ماه پول میگیرن 

من بخاطر شرایط بد اقتصادی و قرض وام نمیتونم پول زیادی دریافت کنم همش میره رو قرض ها

دلم گرفته خیلیا رو میبینم در ماه حداقل خرجشون ماهی ۱۰ تومن 

به غیر این پول هزینه های دیگه اعم از آرایشی و کاشت ناخون و لیرز روهم پرداخت ممی‌کنند ؟

من کاشت ناخن ولیزر ندارم کلا ...ارایشی هم خیلی کم در حد کرم ورژ ومداد هس ....اما لباس اینا وکفش وکیف بخرم اونم در سال یکی دوبار بشه پولشو میده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

پنجشنبه ها چه خبره؟😂

😅😅😅منحرف نشو قبلا فقط پنجشنبه ها پول میداد اینقد گفتم که کم هس وفلان الان هرروز ۲۰۰هم میده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

چطوری بعضی خانما انقد در ماه پول میگیرن من بخاطر شرایط بد اقتصادی و قرض وام نمیتونم پول زیادی دریافت ...

ما اصلا قرض ووام نداریم هرچی درمیاره ۲۰تومنشو پس انداز میکنیم وبه من میده وپسرم وباقیشم خرج میکنیم