ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینقدر در ظاهر خوبن و تعریف خودشون میدن ولی یجاهایی کم کاری شدید کردن مثلا میگفتن تعارف نکن هروقت گفتی تا غذا از بیرون بیارم فکر پولش نباش چون من بچم دنیا اومدنی شوهرم هیچ پولی نداشت اینطوری میگفتن بنظرت هرچقد من صمیمی باشم اصلا شوهرم هم این حرفو بزد هرروز پیام بدادم غذا بخر زشته دیگه خودت شعورت باید برسه یا غذا بخری یا درست کنی ولی کلا دوسه بار مرغ با نون درست کرد ولی اون سرویس ها من ماه ها دادم به اونا ولی اونا...
من اینارو به شوهرم رک گفتم و دیگه سرویس دادنو قطع کردم
قربونت ...همچنین شما خدا برکت بده به پول همه...درسته سلامتی مهمتر از پوله
ان شاالله
خیلییی من دوسال پیش 28تیر مصادف با یکم محرم پدرم تصادف وحشتناکی کرد به جایی رسیدم ک دیگه هیچی برام مهم نبود حتی فلج شدن بابام برام مهم نبود میخواستم نفس بکشه حتی تن بی جونش رو تخت باشه حتی بچمم هدیه همون روزاست من وقتی بابام عمل هاش موفق بود و زنده موند عهد کردم کفر نگم دیگه عهد کردم روزانه بگم خدایا شکرت
اینقدر در ظاهر خوبن و تعریف خودشون میدن ولی یجاهایی کم کاری شدید کردن مثلا میگفتن تعارف نکن هروقت گف ...
دقیقا خانواده ی شوهرمنم اینجوریین ....منم مثل تو بودم دیدم نه بجای تشکر منت میزارن قطع کردم الان خداروشکر ۷ساله قطع رابطه ایم البته شوهرم اونا درگیر شد قهریم من وسط نبودم
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍