2777
2789
عنوان

ارث میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 73 پست
من گفتم میام امضامیزنم که چیزی نمیخوام راهی ندارم

نباید امضا بزنین .

با یه وکیل مشورت کنین و ازش شکایت کنین .

حق شما هم هست

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر بزرگ خونه هستی؟

خودت باهاشون زندگی نمیکنی؟

وضعت خوبه که همچین انتظاری دارن؟

ولی اینکه اینجوری تهدید کنه قشنگ نیست اصلا برام🥲

از نظر ارث و میراث هم ربطی نداره مادر و پدر نمیتونن بچه شون رو تحت هیچ شرایطی از ارث محروم کنن حتی اگه خود پدر مادر برن محضر باز هم بچه ارث می‌بره مگر اینکه مادر پدر در زمان حیات خودشون مالشون رو به نام کسی بزنن یا اینکه وقف کنند

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

با یه وکیل مشورت کن ببین میتونی شکایت کنی، همینم از چنگش بکشی بیرون یا نه، زنیکه دیوانه

ای کاش بدنیا نمیومدم که اینجوری بشههه💔

حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕

خوب پس حالا پولا بدی بعدم مادرت به اسم داداشت کنه

آره ازمن میخواد پول بگیره  فقط ازخدا میخوام هیچ وقت همچین مادری نشم به شوهرم چجوری:بگم

آره ازمن میخواد پول بگیره فقط ازخدا میخوام هیچ وقت همچین مادری نشم به شوهرم چجوری:بگم

هیکی نگو عزیزم فلانی که مادرت هستن و خونه به اسمشون هست و مادرم هستن

شماهم اکثرا تنها برو یک ساعت سر بزن برو خونت 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
باید میگفتی تو کاره ای نیستی مادر جانادم سر بچش حیله‌گر نمیشهمن خرجتونو بدم نصف اون نره خرم بگیرم؟؟؟ ...

اگر دولت بخواد اقدام کنه واسه خودشم میگیره چیکارکنم آخه یه مادر چطور میتونه بچه هاش رو زیرپاش بزاره💔

دیگه اگه بخواد بزنه کاری ازدستت برنمیاد فقط بهش بگو راضی نیستی به برادرت هم بگو راضی نیستی بدون دعو ...

دقیقا میسپارم به خدا چیزی هم نمیخوام فکر میکنم خانواده نداشتم