2777
2789
عنوان

ارث میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 73 پست
عزیزم متاسفانه کاریه که شده ، حالا شما اگر دنبال حقتون هستین باید شکایت کنین بقیه هم هر چی گفتن مهم ...

اگه کار به اینجا بکشه حتما حق بچم رومیگیرم

حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه وقتی همه قبول کردن شما هم باید سهم بدین

اونا باهمن من تنهام فقط ازمن میکنند خواهرم هیچی نمیده اگرم بده دوبرارش رومیگیره  

اونا باهم هستند من تنهام صحبت چی روبکنیم اونا فقط به خودشون فکرمیکنند

عزیزم منظورم رو متوجه نشدی؟

اگه مادرتون درآمد ندارم یا کفایت نمیکنه هر نفرتون به اندازه‌ی ارثی که میخوان بگیرین بهش کمک کنید.

مثلاً مادرتون ۸تومن نیاز داره دو تومن شما .دو تومنی خواهران .چهارتومنم برادرتون

❤️
بگو به مادرت خودتا از چشم شوهرم ننداز پسر دستگیرت نیستمنم ارث نمیخوامولی خودتا تو چشم شوهرم بد نکن

خیلی بدکرده شوهرم اصلا دل خوشی ازش نداره زمان بارداریم مادرشوهرم پیشم بود مامانم پیشم نیومد 

عزیزم منظورم رو متوجه نشدی؟اگه مادرتون درآمد ندارم یا کفایت نمیکنه هر نفرتون به اندازه‌ی ارثی که میخ ...

نه عزیزم خواهرم گفته میده امادراصل نمیده اونا فقط ازمن میخوان بکنند

شما هم بگو میدم .بعد هر موقع خواهر پول آورد زنگ بزن منم میام پول میزارم بریم خرید

یکبار مادرم میخواست بره مشهد من خرجی نقد دادم خواهرم گفت من بعدا میزنم به کارتت کوووو 

اینجوری نگو، ارث یه چیز طبیعیه، همونطور که بدبختی، بیماری، بی پولی به ارث می رسه مال و اموال هم به ارث می رسه، شما دور از حون حداقل الان یه بیماری ارثی داری یا اینکه ریسکشو داری، پس از مال و اموال هم باید سهم ببری، حقته، از شیر مادر حلال تره ارث حتی اگه فرزند بدی باشی، بنابراین چیزیو امضا نکن، پولیو نده، فقط و فقط وکیل بگیر، حتما کارشون گیره که میگن بیا امضا کن، وکیل وکیل وکیل. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
من نمیخوام کار به جای باریک بشه وقتی جای کسی نیستی قضاوت نکن عزیزم

اگر امضا نکنید و بی تفاوت باشی کار ب جای باریک نمیکشه

عذر میخوام اینجوری گفتم معذرت می‌خوام از بس حرصم گرفت

اگر امضا نکنید و بی تفاوت باشی کار ب جای باریک نمیکشهعذر میخوام اینجوری گفتم معذرت می‌خوام از بس حرص ...

نه فدات شم امضا نمیکنم ترسم اینه مامانم زنگ بزنه به شوهرم قضیه روبگههه

اینجوری نگو، ارث یه چیز طبیعیه، همونطور که بدبختی، بیماری، بی پولی به ارث می رسه مال و اموال هم به ا ...

دقیقا حق گفتی قربون دهنت مامانم اینا ازمن خوششون نمیاد پیش من داشت بدمنو به رفیقش میگفت