2777
2789
عنوان

ارث میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 73 پست
دقیقا میسپارم به خدا چیزی هم نمیخوام فکر میکنم خانواده نداشتم

خواهرتون چی میگه؟ بهش ارث میده مامانتون؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید امضا بزنین .با یه وکیل مشورت کنین و ازش شکایت کنین .حق شما هم هست

حقم هست  یعنی برم شکایت کنم بقیه چی میگن چرا باید به اینجا بکشه

حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕

برادرت چند سالشه ؟ بابات حقوق نداشته ؟ الان از کجا میارن خرج میکنن ؟ به خواهرت هم گفته همین حرف رو؟

۲۲ سالشه خواهرم قبول کرده چون مامانم هواش روداره اما من مامانم ماهی یکبار پیشم نمیاد فقط من خونش میرم برادرم کارمبکنه منم اگه بخوام برم اونجا بعداظهری میرم میام

حقم هست یعنی برم شکایت کنم بقیه چی میگن چرا باید به اینجا بکشه

عزیزم متاسفانه کاریه که شده ، حالا شما اگر دنبال حقتون هستین باید شکایت کنین بقیه هم هر چی گفتن مهم نیست .

حق گرفتنیه، وقتی بهتون نمیدن باید از طریق قانون بگیرین .

قانون و دادگاه و قوه قضائیه برای همین موقع هاست دیگه .

هیچکس خوشش نمیاد به خاطر ارث و میراث پاش به دادگاه باز بشه ولی وقتی شرایط اینجوریه دیگه چاره ای نیست

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دختر بزرگ خونه هستی؟خودت باهاشون زندگی نمیکنی؟وضعت خوبه که همچین انتظاری دارن؟ولی اینکه اینجوری تهدی ...

نه عزیزم وسطی هستم یه خواهر بزرگتر برادرم ازم کوچکتره از وضعم بگم شوهرم کار نداره چی بگم شوهرم قبلا واسه دل خودش برای خونه مامانش خریدمیکرد برای مامان منم میکرد تا یه روز اشتباهی خونه مامانم بودم ظرف میوه ازدستم افتادشکست مامانم گفت باید پولش روبدین 

هیکی نگو عزیزم فلانی که مادرت هستن و خونه به اسمشون هست و مادرم هستنشماهم اکثرا تنها برو یک ساعت سر ...

مامانم گفت به شوهرت بگو اگه نگی خودم بهش میگم با این ماجرا شوهرم اصلانمیزاره برم اونجا

مامانم گفت به شوهرت بگو اگه نگی خودم بهش میگم با این ماجرا شوهرم اصلانمیزاره برم اونجا

بگو به مادرت خودتا از چشم شوهرم ننداز پسر دستگیرت نیست

منم ارث نمیخوام

ولی خودتا تو چشم شوهرم بد نکن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کلت رو سرت نهادن که امضا کنی؟! خو امضا نکن چاره ای ندارم چیه چرا آنقدر بی عرضه و بی دست پایی اه اه

من نمیخوام کار به جای باریک بشه وقتی جای کسی نیستی قضاوت نکن عزیزم

حقم هست یعنی برم شکایت کنم بقیه چی میگن چرا باید به اینجا بکشه

اگه به اسم مادرت اصلا طرف شکایت ترو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)