دخترک_تنهاا مدیر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 عنوان ارث میراث | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 73 پست پدرم نیست مادرم با برادرم تنهازندگی میکنند مامانم بهم زنگ زد گفت اگه ارث میخوای باید خرچم روبکشی من نمیتونم خرجی بدم حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕 1404/04/10 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوورشید22836 عضویت: 1391/12/14 تعداد پست: 966 اگه به اسم مادرت باشه بعد فوتش به شما میرسه مگراینکه تو زنده بودنش بزنه به نام داداشت بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت
خوورشید22836 عضویت: 1391/12/14 تعداد پست: 966 خدا به ادم بده ولش کن نشین حرص بخور الان هرچی قرار باشهدبشه میشه من وشما هیچ کاره ایم تواین دنیا بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 7483 نه عزیزم به نام پدرم نیست که اینجوری گفته مامانت واقعا نداره یا همینجوری بد جنسه؟ یا الله💥ید الله فوق ایدیهم
دخترک_تنهاا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 واقعا عجب مادری گفت بیا امضابده که ارث نمیخوای موقع عروسیم جهاز یه چیز جزئی برام گرفتند هیچ کاری برام نکردند اماخواهرم براش سنگ تموم گذاشتن حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕
دخترک_تنهاا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 حقصه باید بگیریپدرت چیا داره؟ زمین خونه که توش زندگی میکنه حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕
دخترک_تنهاا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 اگه به اسم پدرت باشه به تو میرسه کاری نمیتونن بکنن نیست عزیزم پدرم ازقبل به نامش زده که اینجوری گفته حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕
دخترک_تنهاا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 اگه به اسم مادرت باشه بعد فوتش به شما میرسه مگراینکه تو زنده بودنش بزنه به نام داداشت میخواد بزنه به نام برادرم حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 8727 با یه وکیل مشورت کن ببین میتونی شکایت کنی، همینم از چنگش بکشی بیرون یا نه، زنیکه دیوانه دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
sm_te عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 25106 نیست عزیزم پدرم ازقبل به نامش زده که اینجوری گفته خوب پس حالا پولا بدی بعدم مادرت به اسم داداشت کنه از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دخترک_تنهاا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 خدا به ادم بده ولش کن نشین حرص بخور الان هرچی قرار باشهدبشه میشه من وشما هیچ کاره ایم تواین دنیا من گفتم میام امضامیزنم که چیزی نمیخوام راهی ندارم حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 17063 باید میگفتی تو کاره ای نیستی مادر جانادم سر بچش حیلهگر نمیشهمن خرجتونو بدم نصف اون نره خرم بگیرم؟؟؟؟ قانونی اقدامنکردم از سر لطفم بوده از اینبه بعد دولت تصمیم بگیره 📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس
خوورشید22836 عضویت: 1391/12/14 تعداد پست: 966 میخواد بزنه به نام برادرم دیگه اگه بخواد بزنه کاری ازدستت برنمیاد فقط بهش بگو راضی نیستی به برادرت هم بگو راضی نیستی بدون دعوا چون پولی که بدون رضایت بره توزندگی هرکسی برکت نداره براش بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت
دخترک_تنهاا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 949 اگه خونه یا مغازه با اضافه دارن چرا نمیفروشه؟خرج کنه . خونه با زمین خالی که برادرم واسه خودش خونه بسازه حواستـ به دهن گشادتـ باشه من خدا نیستمـ ببخشم!🖕
خوورشید22836 عضویت: 1391/12/14 تعداد پست: 966 من گفتم میام امضامیزنم که چیزی نمیخوام راهی ندارم چراامضا کنی اصلا چیزی روامضا نکن بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت