2777
2789
عنوان

مربی رانندگی خانم در مشهد

964 بازدید | 9 پست

سلام آموزشگاه رانندگی میرم .کلاس های عملی رو دارم میگذرونم.می خوام بعد از اتمام کلاس هام با یک مربی خانم آموزش دیده دارای کارت مربی گری و حداقل سابقه یک سال، تمرین کنم.هر جلسه ۱.۵ ساعته ۴۰۰ تومن میدم.لطفا اگر سراغ دارین معرفی کنین.یا اگر خودتون مربی هستین پیام بدین.اگر به محدوده طلاب و  مفتح نزدیک باشه بهتره.دور هم بود اشکالی نداره.ماشین ندارم .با ماشین خودش بهم تمرین بده.ماشین با پدال اضافه و کولر داشته باشه.

تشکر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با مربی دیگه بگیری شاید قاطی کنی هر مربی روشش فرق داره

سلام عزیزم آخه چیکار کنم مجبورم.باید تمرین کنم.یاد گرفتم اما تو عمل نمی تونم خوب اجرا کنم.سرعتم هم پایینه

سلام عزیزم آخه چیکار کنم مجبورم.باید تمرین کنم.یاد گرفتم اما تو عمل نمی تونم خوب اجرا کنم.سرعتم هم پ ...

سلام گل

با مربی خودت کلاس خصوصی بگیر

دوستم با یه مربی دیگه گرفت گفت قاطی کردم هر کسی یه جوری یاد میده

من با مربی خودم گرفتم 

امروز شهر رو قبول شدم بعد دو بار قبول نشدن بار سوم قبول شدم

من دیروز با مربی خودم کلاس گرفتم یک ساعت هم نشد فکر کنمولی گفت ۳۵۰😬

من با مربی خودم دوست ندارم کلاس بردارم .خوب یاد میده ها ولی زود عصبی میشه توقع داره سریع یاد بگیرم و مسلط بشم

سلام گلبا مربی خودت کلاس خصوصی بگیردوستم با یه مربی دیگه گرفت گفت قاطی کردم هر کسی یه جوری یاد میدهم ...

خوش به حالت ولی مربی من رو ماشینش خیلی حساسه زود عصبی میشه

من با مربی خودم دوست ندارم کلاس بردارم .خوب یاد میده ها ولی زود عصبی میشه توقع داره سریع یاد بگیرم و ...

منم مربیم زیاد خوب و دلسوز نبود درست توضیح نمی‌داد 

ولی مجبور شدم با خودش بردارم

الیته میتونی یه مربی دیگه بگیری بعد بگی مربی قبلیم با این روش یاد می‌داد میشه شما هم همون روش رو بهم آموزش بدین

سلام نمیدونم این تایپ روکی و چه وقت میبینه ولی من به جرات میتونم قسم بخورم تنها مربی رانندگی در مشهد اونم  خانم که بااخلاقبا مهارت عالی وبا علم به کارش و جدی و با جسارت و ازهمه مهمتر بافن بیان عالی سرکار خانم نرگس مشتاقی هست وبس بخدا فقط کافی هست یک جلسه باهاش تمرین بردارید منو دعا میکنید شما دنبال کمیت نباشید که چقدر سابقه داره دنبال کیفیت باشید که چقدر ماهره البته ایشون سابقه کار دارن ولی از هر نطر عالی هستن من حیف که پسر دارم نمیتونم پسرم رو با ایشون  واسه اموزش بفرستم ولی خودم ودوستانم و هر کسی رو که احساس کنم میخواد راننده خوبی بشه رو به ایشون معرفی میکنم  شمارشان رو براتون میزارم که باهاشون تماس بگیرید 09396330693

سلام من با مربی آقای شاهرخ عیسی زاده رفتم تمرین واقعا انسان شریف و مربی بسیار خوبی بودن این شما شونه کسی خواست برای تمرین یک ساعت 400تمن میگیرن و همه چی امتحان رو کار میکنن09394422629 این شماره تماس شونه