سلام آموزشگاه رانندگی میرم .کلاس های عملی رو دارم میگذرونم.می خوام بعد از اتمام کلاس هام با یک مربی خانم آموزش دیده دارای کارت مربی گری و حداقل سابقه یک سال، تمرین کنم.هر جلسه ۱.۵ ساعته ۴۰۰ تومن میدم.لطفا اگر سراغ دارین معرفی کنین.یا اگر خودتون مربی هستین پیام بدین.اگر به محدوده طلاب و مفتح نزدیک باشه بهتره.دور هم بود اشکالی نداره.ماشین ندارم .با ماشین خودش بهم تمرین بده.ماشین با پدال اضافه و کولر داشته باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام نمیدونم این تایپ روکی و چه وقت میبینه ولی من به جرات میتونم قسم بخورم تنها مربی رانندگی در مشهد اونم خانم که بااخلاقبا مهارت عالی وبا علم به کارش و جدی و با جسارت و ازهمه مهمتر بافن بیان عالی سرکار خانم نرگس مشتاقی هست وبس بخدا فقط کافی هست یک جلسه باهاش تمرین بردارید منو دعا میکنید شما دنبال کمیت نباشید که چقدر سابقه داره دنبال کیفیت باشید که چقدر ماهره البته ایشون سابقه کار دارن ولی از هر نطر عالی هستن من حیف که پسر دارم نمیتونم پسرم رو با ایشون واسه اموزش بفرستم ولی خودم ودوستانم و هر کسی رو که احساس کنم میخواد راننده خوبی بشه رو به ایشون معرفی میکنم شمارشان رو براتون میزارم که باهاشون تماس بگیرید 09396330693
سلام من با مربی آقای شاهرخ عیسی زاده رفتم تمرین واقعا انسان شریف و مربی بسیار خوبی بودن این شما شونه کسی خواست برای تمرین یک ساعت 400تمن میگیرن و همه چی امتحان رو کار میکنن09394422629 این شماره تماس شونه