حالا چهره گوگوش هماهنگ آرایشگاه معروف برو پول خوب بده ببین چه ناز بشی آرایش مردم عادی نبین بلد نیس ...
ارایشگاه معروف هم رفتم خیلی هم رفتم نصف این بلاگرا بهترین ارایشگاه و میرن میلیون میلیون خرج لوازم آرایش میکنن چرا خوشگل نمیشن چون اونی که با آرایش خوشگل میشه خودشم خوشگله وگرنه زشت و آرایش کنی هم تغییر میکنه اما خوشگل نمیشه
خدایی گوگوش خیلی خوشگله بوده از بچگی نوجوانی خوشگل قدیمی هست دیگه طبیعیه که ما الان به خوشگل های امر ...
اره باید بگم کیم کارداشیان هم خوشکله و جذاب
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه لب دار نه هفت هشتی لبش قشنگمفرم دماغ هم معمولیالکی کردنش الهه زیبایی
تو جوونی خوشکل بوده دیگه 🫤
#حسادت ممنوع !
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
آره خوشگله والا از گوگوش که نه لب داره نه دماغ قشنگی خوشگل ترمن به عملی های خودمون نمیگم خوشگلبیا نش ...
من نمیدونم تو چته انگار تو فقط میری خوشگل میبینی چون یکی خوشگله دلیل میشه اون یکی خوشگل نباشه گوگوش زیباست زیبا تر از اون هم وجود داره مثلا انجلیا خوشگله اما از اون هم حوشگل تر وجود داره حالا دلیل میشه انجلیا خوشگل نباشه
؟؟؟؟؟؟بعدشم گفتم خوشگل های قدیمی رو نمیشه با خوشگل های الان مقایسه کرد قیافه ها هم رفته رفته بهتر میشن من نمیدونم چه مریضی هست که یه عده زن وقتی میگی مثلا اسکارلت جوهانسون مثلا میگم خوشگله میگه نه فلانی از اون هم خوشگل تره خب دست بالای دست بسیاره دلیل نمیشه چون از یکی گوگوش خوشگله تره گوگوش زشت باشه
چون بلاگرها میخوان به روز باشن نه خوشگلمثلا طرف مو بلند بهش نمیاد به زور مو بلند میکنه مژه بلند می ...
بابا چرا نمیفهمی مثلا این زندیا رو بهترین حالت هم آرایش بکنن خیلی خوشگل میشه؟میتونه تبدیل بشه به انجلیا جولی ؟نه چون کسایی هم که با آرایش خوشگل میشن قبول کن خودشون هم خوشگلن در حالی که امثال سلبریتی ها بهترین ارایشگر و دارن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂