یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منو خواهرم عکس هم ازدواج کردیم خواهرم با خواستگارش ک حدودا سه سال از خودش کوچیکتره ازدواج کرد اما منه آینده نگر با اختلاف سنی بالای دوازده سال با همسرم ازدواج کردم
باشه بگوبه دعا گربه سیاه بارون نمیادنفرین هم به خود آدم برمیگردهمن شوهرم میشناسمشما مراقب شوهر و دو ...
هیچ نفرین و دعایی در کار نیست فاز نگیر الکی هم خودتو به مظلومیت نزن همین چیزی میاد تو زندگی آدم و ادمو اذیت میکنه که تو قبلا بابتش یکی و آزردی بحث گوگوش هم نیست کلا میتونی بگی گوگوش به سلیقه من زیبا نیست چون من خودم چشم رنگی اینا میپسندم ولی هی پیره چروکه پیرزنه مگه خودت قرار نیست چروک بشی
خوشگل که بود با عمل و بوتاکس وایناهم جوون نگه داشته خودشو
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜