2777
2789
عنوان

گوگوش چجوری خوشگل مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 164 پست
گوجوش ؟🤣

🤣🤣

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اخه کم عقل خودت پیر نمیشی خودت پیر بشی ببینم میتونی در این حد زیبا بشی پیر پیر هم نکن امثال تو انقد ...

قشنگ معلومه سنش خیلی بالاس، چون الان هیچ دختر جوونی به گوگوش حسادت نمیکنه. هم دوران گوگوشه فکر کنم😬

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگی بخاطره شوهر جوون داشته خوب مونده

حالا چند روز پیش همینجا میگفتن چون افسانه پاکرو شوهر نداره جوون مونده😵‍💫😂

💕🧚‍♀️                                               

اخه کم عقل خودت پیر نمیشی خودت پیر بشی ببینم میتونی در این حد زیبا بشی پیر پیر هم نکن امثال تو انقد ...

الان دل گوگوش شکستم آخه چه بد

مگه تو رو گفتم قشنگ نیستی آخه

والا اون اصلا تو رو نمی‌شناسه بعد شدی مدافع اون

باشه بابا خوشگل 

کم عقل توی ک نمیدونی هر کسی بت نکنی

کم عقل تویی اگه ننه بزرگ مادر شوهر منم عمل کنه از گوگوش قشنگ تر 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نه شوهراش اوکی بودن .. خودشم هوله شکی نیست ولی منظور اینه که خاطر خواه زیاد داشته اونم آدم حسابیا . ...

نه زشت نیست اما هیچ وقت برا من جذاب نبوده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قشنگ معلومه سنش خیلی بالاس، چون الان هیچ دختر جوونی به گوگوش حسادت نمیکنه. هم دوران گوگوشه فکر کنم😬

دقیقا من هم هجده سالمه خوشگل های الان متفاوت تر هستن ولی مشخصه که خوشگل بوده گوگوش چیه تو این سایت من دیدم مرلین مونرو هم گفتن معمولیه 

خیانت با یه جوون تر از خودتو تجربه میکنی تا پیر پیر نکنی

آدرس میدم صدتا جن ده بفرست

اگه شوهرم نگاهشون کرد

شوهرم من تنها نه کل خانواده من امتحان کردن با شماره با فرستادن دختر و ..... همه گفتن لعنتی شوهرت چیکار کردی

حالا برو بسوز

منم رفتم هزار تا کار دارم حوصله ندارم سر دوتا گوش بحث کتن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بابا بیخیال ده نفر ریختن اینجا همدیگرو توجیه کنن فلانی خوشگله یا زشته، سلقیس دیگه بکشید بیرون

🤣

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**