از نظر من اصلا قشنگ نیستاگر خوشگل بود همون جوانی چرا یک بار بدون آرایش و گریم و لباس خوشگل نیومد شعر ...
یعنی هر کی آرایش کنه زشته؟
اون دوران حتی مردایی که روی استیج میرفتن هم گریم میکردن،الانشم همینطوره
به گوگوش هم حسودیتون میشه؟😬
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
حسود نیستم از نظر من خیلی ها خوشگل هستنفوزیه ملکه ایرانالناز شاکر دوست و....چرا به گوگوش حسودی کنم آ ...
خیلی چیزا دارع جذابیت و داغ بودن عشوه و نمک . صدای قشنگ تواناییه خوندن و بازیگری .. از بچگی هم که مدل بوده و یه جورابی هنرمند بین المللی هم محسوب میشع .. اگر زیبا و گیرا نبود ۵ بار شوهر نمیکرد اونم بهترین مردا در زمان خودشون
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
من نگفتم زشته ک داری من پای گوشی جررررر میدیگفتم از اون قشنگ تر هم هست دیگه ازش بت نسازینخوشگل جدید ...
منم دارم همین میگم فقط همگوگوش و نمیگم ،میگم که همیشه از خوشگل ترین هم خوشگل تر وجود داره کسی هم از کسی بت بسازه مریضه چون از گوگوش خوشگل تر وجود داره بهش نگیم خوشگل اون روز هم با یکی بحث میکردم میگفتم اسکارلت جوهانسون خوشگله طرف اصرار داشت نه ایشواریا فلان فلان از اون خوشگل ترن آخرش نتونستم بهش بفهمونم که بابا چون ایشواریا خوشگل تره دلیل نمیشه به اسکارلت نگیم خوشگل 😐
من نمیدونم تو چته انگار تو فقط میری خوشگل میبینی چون یکی خوشگله دلیل میشه اون یکی خوشگل نباشه گوگوش ...
حسودیه خواهر.
واقعا آدمای حسود زندگی براشون جهنمه. مثلا همین کاربر، الان بند بند وجودش داره از حسودی آتیش میگیره
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
گوگوش زشته از نظر من حسادت ندارهآرایش با گریم سنگین فرق داره اگه فرقش بدونی
پیشی جون، اصلا تو از همه ی عالم و آدم داف تر و قشنگ تر و مخ زن تر. حالا حالت خوب شد؟
برو یه لیوان چای سبز بخور فشارت بیاد پایین
نمیفهمم اصلا چطور میشه به یه سلبریتی حسادت کرد؟ اونم کسی که اینقدر دوران زندگیش با تو فرق داشته.
اصلا زیبایی سلیقه ایتو میگی گوگوش خوشگله من میگم فوزیهآره از این دوتا خوشگل تر هم هستآخه جوری میگن ح ...
هر کسی با عمل حوشگل نمیشه هرکسی با آرایش خوشگل نمیشه اینووووو بفهم الان ویشکا آسایش بره عمل کنه میتونه در حد الناز شاکردوست خوشگل بشه ؟خود الناز شاکردوست بینی ش عمله