2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی مشخص نیستنمونش همینه که همه میگفتن اردیبهشت تراز خیلی بالایی میده ولی چی شد؟پایین ترین تراز ممک ...

اون برای پارسال بود که همه رو تیر ریخته بودن معلومه اردیبهشت تراز بهتری میداد
امسال بر همین حدس همه ریختن رو اردیبهشت و خوندن خب معلومه تراز میاد پایین

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

احتمالا ترازاش نزدیک به همه و شاید حتی امسال بیشتر تراز بده

هرچند که عربی پارسال راحت نبود

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

خجالب بکش 

این همه کشت و کشتار ندیدی 

اینا همشون باید نابود بشن 

این کامنت تو اون تاپیک برای من بود 

ازین که میگم همدیگر و نفرین نکنین خجالت بکشم؟؟!!!  یه جوری جو گیر شدین که حتی کامنت و متوجه نمیشین 

من به کاربری که کاربردیگه رو نفرین کرد گفتم 

خجالب بکش این همه کشت و کشتار ندیدی اینا همشون باید نابود بشن این کامنت تو اون تاپیک برای من بود ازی ...

اره پاک کردم چون ارزش نداره برای تو ک بویی از انسانیت نبردی تعلیق بشم

اونا رو خدا هم حکمسونو داده اونوخ تو ازین اسرائیلیا حمایت میکنی

خودت داشتی میگفتی نفرینشون نکنیم

ایما باید نابود بشن

اره پاک کردم چون ارزش نداره برای تو ک بویی از انسانیت نبردی تعلیق بشماونا رو خدا هم حکمسونو داده اون ...

سواد نداری شعورم نداری ؟ کی از اسرائیل حمایت کرد تو حتی موضع منو نمیدونی فقط یه کامنت داشتم 

گفتم اون کاربر اگر اشتباهم فکر میکنه اینجوری نفرینش نکن من کاربر نی نی سایت و گفتم الان فهمیدی یا نه؟؟ خدا به دادتون برسه با این حجم از بددهنی